Szülők helyében mit tennétek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval mit tennétek, ha a 15 éves lányotok egy 33 éves pasival járna, rendszresen felmenne a lakására és kb. 2-3 hónap járás után el is venné a lány szüzességét? A lány érettebb a koránál, mind fizikai, mind érzelmi szempontból, de kevésbé inteligens, mint a többiek. A pasit a nagybátyja révén ismerte meg, de amióta együtt vannnak, a család utálja a pasit.(Ha válaszo,ltatok írom a többit.)
Nem mondom me, hogy én melyik szereplő vagyok.
2010. aug. 22. 10:17
1/26 anonim válasza:
1. Beszélnék lányommal
2. Ha nagyon utálom pasit, akkor feljelentem, és akkor pedofília miatt...
3. Ha nem a rendőrség, akkor beszélnék a hapival, hogy felejtsék el egymást..
4. Vagy elköltöznék :D
2/26 anonim válasza:
3/26 anonim válasza:
a kiscsaj vagy,, vagy a fa.szi... én apám sztem ugy repitené ki a házból.... pedig ő nem maradi tipus.. ezz egy abszurd dolog.. nem fog működni.. és nagyon bizar...:S
4/26 anonim válasza:
A fickót végig rugdosnám a városon,aztán meghúzgálnám kocsival is kicsit.
5/26 anonim válasza:
99% hogy te a 15eves lany vagy...es tudod mi lesz: 2-3 honap jaras utan elveszi a szuzesseged, majd koszi, viszlat.
6/26 A kérdező kommentje:
Ez az eset már majd 4-5 hónapja volt és még mindig együtt vannak. Az anyja meg nem bírja a pasit, de elengedi hozzá a lányt. (majd megmondom, h ki vagyok, fölösleges találgatni)
2010. aug. 22. 10:25
7/26 anonim válasza:
hát én az apja helyébe elöszőr összeverném az udvarlót :D majd alányal beszélgetnék el és a nagybácsit is elküldeném melegebb éghajlatra h összehozta a lányomat egy ilyen derék fiatal legénnyel testileg és lelkileg akár mennyire éretteb a kortásainál a lány akkor is 15éves a csávó meg 33 18év korkulombség az elég durva föleg ebbe a korba 21/f
8/26 anonim válasza:
írok mert kíváncsi vagyok ki vagy te
9/26 A kérdező kommentje:
Hát, az apja 5 éve meghalt, a nyagybátty meg nem összehozta, csak haverok voltak és amint megtudta, h belezúgott a lányba elküldte melegebb éghajlatra, és mivel ő azóta kiköltözött külföldre, nem is reklámozta neki a család, hogy együtt vannak, de ő tuti jól összeverné a pasit. (valószínüleg pont az apa halála miatt fellépő apakomplexus miatt jár vele...)
2010. aug. 22. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!