Veletek történt már ilyen? A szülők mit szólnának ehhez? Többi lent.
Ne vitatkozz, terhes vagy.
Ám meg ha ő is el tud mosni, akkor nincs probléma....(mármint a barátnőd) vagy ha szégyelled hogy a lányát rakod, inkább várj egy 3 évet mire felnőtt leszel...habár csak kor szerint o.O
Ti nem tudjátok kimosni a lepedőt?O.o
Meg az hogy "annyira vérzett hogy tiszta vér volt reggelre" reggel feküdtek le? mert ha este csinálták akkor valószinü hogy már este is tiszta vér volt.
Ti is kitudjátok mosni simán...
1. tényleg terhes vagy! O.o
2. ez 18-as jategória, te 15 vagy :P
3. nem fog annyira vérezni, hogy vérfürdőben ússzatok -.- kb 1%-a az esélye annak, hogy úgy vérezzen, hogy nagyon...csak egy két csepp vér lesz a bugyikáján majd miután meg lesz az aktus/ill. a lepedőn, azt pedig kisikáljátok rögtön...
a 3. válaszolónak
igen reggelre. mert este az aktus után még alig vérzett, utána elaludtak, és reggelre egy szép nagy tócsában ébredtek. legalább is én ezt olvastam, nem biztos hogy igaz. :)
utolsó előttinek.
persze hogy védekezünk, ez nálam teljesen alap, én még akkor sem feküdnék le vele védelem nélkül a barátnőm kérné... legalábbis még elég sokáig így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!