Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szülők helyében mit tennétek?...

Szülők helyében mit tennétek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval mit tennétek, ha a 15 éves lányotok egy 33 éves pasival járna, rendszresen felmenne a lakására és kb. 2-3 hónap járás után el is venné a lány szüzességét? A lány érettebb a koránál, mind fizikai, mind érzelmi szempontból, de kevésbé inteligens, mint a többiek. A pasit a nagybátyja révén ismerte meg, de amióta együtt vannnak, a család utálja a pasit.(Ha válaszo,ltatok írom a többit.)

Nem mondom me, hogy én melyik szereplő vagyok.

2010. aug. 22. 10:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

tuti hogy ellenezném, el nem tiltanám, mert az csak olaj a tűzre, de ennek a kapcsolatnak nem sok jövője van az biztos!!! hiszen teljesen más életszakaszban vannak mindketten...

egyébként lehet hogy a lány "érettebb" a koránál, de hogy a 33 éves pasas meg sokkalsokkalsokkal.. éretlenebb az is biztos!!!!! mi a f*szt akarna egy értelmes 33 éves normális férfi egy 15 kis csitritől???

2010. aug. 22. 10:38
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
akkor az anyának kéne valamit tenni és nem homokba dugni a fejét a lányak meg 15 16 éves barátot keresni nem egy 33éves pedofilt mert ezeket pedonak tartom ennyi 21/f
2010. aug. 22. 10:40
 13/26 A kérdező kommentje:
utolsó: én is hasonlóra jutottam, de azt hiszem, hogy ezt a problémát nem lehet rendesen megoldani...(még 4-5 vélemény és lerántom a leplet kilétemről)
2010. aug. 22. 10:41
 14/26 anonim válasza:
én megmondanám a lánynak h nem lenne-e jobb 1 hozzá illő pasival lenni, akivel nem szégyell végigmenni az utcán, nem nézi az embereket h biztos kineveti. Aki őszintén szereti, mert vszínű h ez a pasi nem szereti, csak jó érzés neki h megdugta a kislányt :S Ha nem akkor összeverni a pasit, és arra kényszeríteni, h küldje el a lányt, és mondja azt h van másik csaja. Akkor tuti otthagyná a kiscsaj. Normálisak?
2010. aug. 22. 10:43
 15/26 anonim ***** válasza:
54%

szerintem a lány vagy, és tudod miből gondolom? Ebből a mondatból: "A lány érettebb a koránál, mind fizikai, mind érzelmi szempontból, de kevésbé inteligens, mint a többiek"... És tudod az intelligens két 'l'-lel kell írni... vicces, hogy pont ezt a szót írtad el.

Ha viszont a pasi vagy, akkor ugyanezen szempont miatt megérdemlitek egymást!

És undorító a szituáció, megyek is hányok egyet...

25/f

2010. aug. 22. 10:44
 16/26 anonim válasza:
A nagybácsi vagy! :3
2010. aug. 22. 10:44
 17/26 anonim válasza:

Elég beteg dolog ekkora korkülönbség...

Igaz sajnos én is átéltem. 17 éves voltam, mikor magába bolondított egy 32 éves férfi, akinek ráadásul családja is volt...na de 17 évesen mit foglalkoztam én azzal ki mit mondd. Ha jól emlékszem 3 hónapig "voltunk együtt" merthogy azért az túlzás, hogy együtt voltunk, és ment másik lány után. Igaz az már idősebb volt nálam.

Szóval komoly szándékai biztos nincsenek a lánnyal.

Hamarosan anyuka leszek én is, és biztos, hogy elbeszélgetnék a lányommal erről...az apja, meg húha...abba jobb nem is belegondolni.

Kíváncsian várom, hogy te melyik szereplő vagy.

2010. aug. 22. 10:45
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem te vagy az Isten!:D
2010. aug. 22. 10:45
 19/26 A kérdező kommentje:
tudom, hogy az intelligens 2 l, de szar a billentyűzetem, máshol is hiányzik pár betű...bocs, hogy elkeserítelek benneteket, de én csak a volt osztálytársa és (volt) barátnője vok...többekközt ezért volt barátnője
2010. aug. 22. 11:01
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

jó-jó értem én h ilyenkor lekell tagadni meg furcsán kell nézni rá emiat...de kicsit belegondolva az helyzetébe: ott van a családja akinek ez (jogosan) nem tetszik, ottvannak az emberek, akik mindezt furcsa szemmel nézik, ittvagy te is aki a volt barátnő vagy...te sem állsz mellette...pedig elképzelhető hha a pedomacin kivül korabeli emberek is a társasága lennének, akkor nem tűnne ilyen elfajultnak ez a dolog....de ők tudják! honnan veszed h nem szeretik egymásT! legjobb barátnőm 14 éves a mindjárt 29 éves barátjával...annyi különbséggel h az anyja apja elfogadja ezt a kapcsolatot, ők nem sexelnek, ezt onnan tudom h a legjobb barátnője vagyok, és nem hagytam cserben azért mert van barátja..aki kicsit idősebb...

na jó nem akarlak oltani, tényleg bocsi...

előfordulhat h ez az eset tökre más...

és nem a barátnőd az egyetlen aki ilyen cipőben jár, mert csomóan vannak még így...csak lehet h nem "ilyen nyilvánosan"

én ennyit tudok hozzáfűzni..mindenki azt csinál amit akar...nemvédek senkit, ez a véleményem.

14Ł

2010. aug. 22. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!