Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kellene tennem, ti megmond...

Mit kellene tennem, ti megmondanátok ilyenkor?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és most van egy 25 éves barátom. Négy hónapja ismerjük egymást. Az elején sokáig csak találkozgattunk, randiztunk. Most viszont már egyértelmű, hogy többet szeretnénk egymástól, és van már közöttünk testi kontaktus is.

Szóval én még szűz vagyok. És eddig úgy alakult, hogy csak nagyon rövid "kapcsolataim" voltak, összesen kettő. Amikben a csókon kívül más nem történt. Vagyis a tapasztalatom majdnem 0.

Vele most már van csók, átöleljük egymást, ilyesmik. De érzem rajta, hogy ennél többet szeretne. Azt, ha felfedezném a testét mindenütt, és ha levetkőznék előtte.

Szóval nekem ez így egy kicsit gyors. Nem erőltet semmit, de szerintem nem érti, mért nem akarom, és mért vagyok olyan félénk.

Megmondjam neki szerintetek? Mindenképp szeretnék vele őszinte lenni, de nem tudom, hogy reagálna, ha ilyesmiket mondanék neki szinte a kapcsolat legelején.

Sajnos attól is félek hogy hogyan reagálna. Hogy esetleg kinevetne vagy ilyesmik. Meg attól is félek, hogy béna leszek, ha valahogy szeretnék neki örömet szerezni.

Ti mit tennétek a helyemben?

2010. aug. 19. 11:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is. Egyébként kívánom őt, és szeretném majd megtenni vele. Nem négy hónapja vagyunk együtt, sokáig csak találkozgattunk. Maga a kapcsolat úgy egy hónapja tart. Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 22. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!