Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kellene tennem, ti megmond...

Mit kellene tennem, ti megmondanátok ilyenkor?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és most van egy 25 éves barátom. Négy hónapja ismerjük egymást. Az elején sokáig csak találkozgattunk, randiztunk. Most viszont már egyértelmű, hogy többet szeretnénk egymástól, és van már közöttünk testi kontaktus is.

Szóval én még szűz vagyok. És eddig úgy alakult, hogy csak nagyon rövid "kapcsolataim" voltak, összesen kettő. Amikben a csókon kívül más nem történt. Vagyis a tapasztalatom majdnem 0.

Vele most már van csók, átöleljük egymást, ilyesmik. De érzem rajta, hogy ennél többet szeretne. Azt, ha felfedezném a testét mindenütt, és ha levetkőznék előtte.

Szóval nekem ez így egy kicsit gyors. Nem erőltet semmit, de szerintem nem érti, mért nem akarom, és mért vagyok olyan félénk.

Megmondjam neki szerintetek? Mindenképp szeretnék vele őszinte lenni, de nem tudom, hogy reagálna, ha ilyesmiket mondanék neki szinte a kapcsolat legelején.

Sajnos attól is félek hogy hogyan reagálna. Hogy esetleg kinevetne vagy ilyesmik. Meg attól is félek, hogy béna leszek, ha valahogy szeretnék neki örömet szerezni.

Ti mit tennétek a helyemben?

2010. aug. 19. 11:41
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Én megmondanám neki,hogy még szűz vagyok,és emiatt félek még egy kicsit.Haladjatok kicsit lassabb léptekben.Ha ő is érez irántad valamit akkor nem fogja erőltetni azt amit te nem szeretnél.
2010. aug. 19. 11:44
 2/21 anonim ***** válasza:

szerintem mondd meg neki.. én is így voltam a barátommal nemrég, ő már nem szűz, én viszont igen és nem vagyok valami tapasztalt... elmondtam neki, megbeszéltük és azt mondta, hogy örül, hogy ilyen vagyok:) azóta már volt 1-2 dolog :P ne aggódj, ha szeret, megérti és segíteni fog!

17L

2010. aug. 19. 11:46
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
keress egy szűzhártyaszaggató kisiparost, aki bevezet a Káma Szútra rejtelmeibe.
2010. aug. 19. 11:46
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is úgy érzem, hogy meg kéne mondanom,csak nagyon félek a reakciójától...
2010. aug. 19. 11:49
 5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó viccesnek gondolod magad?
2010. aug. 19. 11:50
 6/21 anonim ***** válasza:
nem kimondottan
2010. aug. 19. 11:52
 7/21 anonim ***** válasza:
mindenképpen mondd el, a reakciótól pedig ne félj. Gond nem lehet belőle... ha kinevetne, akkor pedig egyértelműen éretlen hozzád (bár nem hiszem, hogy egy 25 éves srác kinevetne emiatt)
2010. aug. 19. 12:17
 8/21 anonim ***** válasza:
sztem mond el neki mindenképp,nem hinném,h kinevetne,sőt lehet,h még örülne is neki,h neki adod az ártatlanságodat.
2010. aug. 19. 13:12
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszi a többi választ is. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ez nekem nem is érték, nem is erény, de nem is szégyen. (Viszont hogy ő hogy lenne vele, attól tartok...)

Mindig úgy voltam, hogy ha majd jön egy olyan normális kapcsolat, amiben szeretem a másikat, akkor. Ha 17 évesen lett volna ilyenem, akkor már akkor elveszítettem volna. De sajnos eddig nem volt.

Ha mondjuk 17 éves lennék, vagy 18, akkor nem is aggódnék annyira. Viszont most már sajnos sokan gondoljátok, hogy a 20 felettiek vagy nem normálisak, vagy bűn rondák, vagy hülye elveik vannak... Pedig nálam csak így alakult, és kész... Remélem, nem lesz bajmajd belőle, ha megmondom.

2010. aug. 19. 13:35
 10/21 A kérdező kommentje:
* sokan gondolják - elírtam, bocsi.
2010. aug. 19. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!