Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kellene tennem, ti megmond...

Mit kellene tennem, ti megmondanátok ilyenkor?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és most van egy 25 éves barátom. Négy hónapja ismerjük egymást. Az elején sokáig csak találkozgattunk, randiztunk. Most viszont már egyértelmű, hogy többet szeretnénk egymástól, és van már közöttünk testi kontaktus is.

Szóval én még szűz vagyok. És eddig úgy alakult, hogy csak nagyon rövid "kapcsolataim" voltak, összesen kettő. Amikben a csókon kívül más nem történt. Vagyis a tapasztalatom majdnem 0.

Vele most már van csók, átöleljük egymást, ilyesmik. De érzem rajta, hogy ennél többet szeretne. Azt, ha felfedezném a testét mindenütt, és ha levetkőznék előtte.

Szóval nekem ez így egy kicsit gyors. Nem erőltet semmit, de szerintem nem érti, mért nem akarom, és mért vagyok olyan félénk.

Megmondjam neki szerintetek? Mindenképp szeretnék vele őszinte lenni, de nem tudom, hogy reagálna, ha ilyesmiket mondanék neki szinte a kapcsolat legelején.

Sajnos attól is félek hogy hogyan reagálna. Hogy esetleg kinevetne vagy ilyesmik. Meg attól is félek, hogy béna leszek, ha valahogy szeretnék neki örömet szerezni.

Ti mit tennétek a helyemben?

2010. aug. 19. 11:41
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
76%

Mondd meg neki hogy türelem :)

Ha szeret megérti :)

De ez nem azt jelenti hogy továbbiakban nem fog ostromolni :)

2010. aug. 19. 13:39
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

szerintem vagy mutasd meg neki ezt a kérdést vagy mondd el neki a ma 13:35 -ös kommentedben leírtakat :)

20/L

2010. aug. 19. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak, hogy az én lelkiismeretem is megnyugodjon, leírom, amit gondolok. 21 évesen egy 15 éves hülye p*csa szintjén vagy! Pedig állítólag 3 éve felnőtt vagy.

Amúgy meg:

Mostanság csak mosolyogni szoktam, mikor olvasgatom a társkeresős adatlapokat, és az emberek nagy része valamilyen formában megemlíti, hogy milyen fontos az őszinteség. Mégis! Mikor olyan szituba kerülnek, hogy őszintének kéne lenni, lefossák a bokájukat, és hirtelen elfelejtik, hogy mennyire fontos az őszinteség.

"Mindenképp szeretnék vele őszinte lenni, de nem tudom, hogy reagálna..."

Jobb helyeken ezt úgy híjják', úgy mondják másképp, hogy "nem bízom benne". Persze, most biztos hevesen tiltakozol, hogy "de,de, én szeretem és bízom benne". Akkor mégis mi a f*sz van? Miért esik nehezedre őszintének lenni?

Akkor most lássuk a lehetőségeidet:

- nem mondod el, hanem elkezdesz görcsölni rajta (miket is beszélek, már most görcsölsz). Ismerős érzés, én is voltam "görcs" (egy lány egyszer úgy nevezett: "görcsgombóc"). Elárulom, hasonló okból. 24 éves vagyok, fiú és szűz. (Állítólag most cikinek kéne érezni magam, de szarok magasra arra, hogy másik mit mondanak). Szóval ma már úgy vagyok vele, hogy mi a f*sznak kell görcsölni rajta? Akkor változik valami? A fenét. Ugyanúgy tapasztalatlan leszek. Szégyelljem magam? Nem! Nem szégyellem. Ez vagyok én. Akinek ez nem tetszik, tehet egy szívességet. Jajj, de elkalandoztam. :)

Szóval a lehetőségeid tovább:

- elmondod, aztán vagy megérti vagy kinevet. Szép dolog a szerelem, még szép dolog, amikor elborítja az ember agyát a rózsaszín köd, de tudomásul kell venni, hogy egy kapcsolatban benne van az is, hogy véget érhet. Ha ő kinevet azért, mert még szűz vagy, Te úgy gondolod, hogy ő lenne az Igazi? Mert én úgy gondolom, hogy nem. Akkor szép volt, jó volt az a négy hónap, de nem ő az, akit keresel.

Ha elfogadja, hogy ez van, és megérti, hogy ezért akarsz esetleg egy kicsit lassítani, akkor... király, egyszerűen fogalmazva. Akkor lehet, hogy ő a nagy Ő (már ha hiszel a nagy Ő létezésében).

Hogy béna leszel? Igen, elképzelhető. Sőt, inkább úgy mondanám, ha görcsölsz rajta, akkor biztos. De ha normális a srác, akkor segít neked, úgy is mondhatnám, "fogja a kezed". Amúgy meg, mindenki volt kezdő és tapasztalatlan. Ez teljesen nyilvánvaló tény, mégis sokan elfelejtik. Vagy nem is gondolnak rá.

A végére még egy idézet, már nem nagyon emlékszem, kitől származik (talán Csernus?!)

"Félni annyi, mint elb*szni azt, ami van, azzal, ami nincs."

Üdv!

FS

24/F

2010. aug. 19. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:

akartam mondani, "szarok magasról arra..."

Tudtam, hogy valami nem stimmelt ott. :)

2010. aug. 19. 20:16
 15/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: oké, köszi a választ, sokat segített. De nem vagyok se h*lye, se p*csa, se annak a szintjén. Az pedig, hogy valaki elmúlt 18 éves, koránt sem jelenti azt, hogy az élet minden területén rögtön felnőtt lenne.

Egyébként igazad van, annyira még nem bízom benne. És állítani se merném, hogy bízom. Mint írtam is, nagyon friss dolog, és fogalmam sincs, hogy ezt a dolgot így, ilyen korán kimondva, elfogadná-e. Ilyen tekintetben tényleg nem bízom benne.

Abban viszont teljesen igazad van, hogy vagy elküld a fenébe, vagy nem. Ha meg elküld, akkor tök mindegy, hogy most, vagy 3 hónap múlva. És akkor tényleg nem őt kerestem. Szóval köszi, sokat segítettél. Az idézet pedig elég gyanús, hogy valóban Csernustól van:).

2010. aug. 19. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Tetszel nekem... tényleg! ;)

Én szépen beszólok neked, és ahelyett, hogy felvennéd a stílusom és belekezdenél(/nénk) egy adok-kapok játékba, csak higgadtan kijelented, hogy márpedig nem vagy se hülye, se p*csa. Tetszik, kimondottan tetszik!!

Egyébként a szűkebb és tágabb környezetemet megfigyelve jutottam arra a véleményre, hogy az emberek azt hiszik, hogy ha betöltik a 18-at, akkor onnantól kezdve komoly, felelősségteljes emberek. Pedig messze nem azok. Képtelenek őszinték lenni, őszintén megbeszélni a problémákat, és vállalni a következményeket. És itt nem feltétlen csak olyan emberekről van szó, akik három éve "felnőttek", hanem sokszor három éve.

De elkövettem azt a hibát, hogy túláltalánosítottam a véleményemet. Nem gondoltam arra, hogy vannak olyanok (rajtam kívül - ez most nagyképűnek hangzik, gondolom), akik tisztában vannak azzal, hogy ha be is töltik a 18-at, még csak papíron lesznek felnőttek, agyilag korántsem biztos. Te ezek szerint ilyen vagy.

Egyébként a négy hónap az annyira már nem kevés, szerintem. De ha Te így érzed, semmi gond, csak megjegyeztem. A bizalom dolgot, amit most írtál, egy kicsit falsnak érzem. Ha nem bízol benne, ezért lassítani akarsz, ez oké. Vagy még nem akarsz előre lépni a szexben, ez oké. De, hogy a bizalom, illetve jelen esetben a kvázi bizalmatlanság egy "egyszerű" tény kimondására terjed ki, azt kicsit furának érzem. Hogy lehet túl korán kimondani, felvállalni, hogy te még szűz vagy, ergó tapasztalatlan. Szerintem ez nem bizalom kérdése. Szerintem! Bizalom kérdése az, amit fentebb írtam. Bizalom kérdése max. akkor lehetne, ha mondjuk attól félnél, hogy elmondja másoknak, hogy még szűz vagy. Tehát én ezt valahogy úgy képzelném el, hogy leülsz vele beszélgetni, beszélgetek, rátértek a témára, és egyszerűen csak elmondod (mindenféle görcstől mentesen), hogy te még szűz vagy, még nem feküdtél le senkivel, tapasztalatlan vagy. Ez egy olyan dolog, ami tény, ami "hozzád tartozik". Amit csak tagadni, titkolni lehet, de annak meg nem látom értelmét, mert a titkolással nem lehet változtatni rajta.

Persze, az is lehet, hogy valamit félreértelmeztem. Nah, mindegy, ha elmondod neki, esetleg írd meg, mi volt. Kíváncsi vagyok.

Amúgy tényleg szimpatikus lettél így látatlanba is. :-)))

FS

2010. aug. 19. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:

És akkor most jöhetnek a korrekciók:

"Hogy lehet túl korán kimondani, felvállalni, hogy te még szűz vagy, ergó tapasztalatlan." '.' -> '?'

"...leülsz vele beszélgetni, beszélgetek..." -> beszélgettek

FS

2010. aug. 19. 21:29
 18/21 anonim válasza:

Úgy gondolom, egy kapcsolatban fontos a bizalom.

Amúgy szerintem nyugodtan megmondhatod neki. Ha szeret, akkor megérti, és lehet, hogy örülni is fog neki, hogy ő lesz az első... ;)

Meg attól, hogy görcsölsz rajta, vagy félsz, attól nem változik meg semmi.

Sok sikert:D

14/L

2010. aug. 21. 10:59
 19/21 anonim válasza:
Pár hónapja én is hasonló helyzetben voltam. Mivel nem sokat találkoztam a pasival (aki azóta a párom), főleg csak telefonon beszéltünk, mindent meg tudtunk beszélni. Talán mert így, telefonon - és nem szemtől szemben - könnyebb ilyeneket elmondani. A sok átbeszélt téma között a szex is szóba jött, elmeséltem neki az addigi kapcsolataim tapasztalatait, h voltam már pasival, de nincs sok tapasztalatom és ami van, az is rossz. És jól tettem, mert sokkal figyelmesebb és türelmesebb volt velem, határozottan, de gyengéden ért hozzám, amiből azt éreztem, h tud rám vigyázni, tudja, h mit csinál, és bízhatok benne. Ez az első olyan kapcsolatom, ahol nem okoz gondot meztelenül feküdni vagy mászkálni előtte, nem kín a szex és élvezem az együttléteket. És sztem ezt annak köszönhetem, h elmondtam neki az igazat. (Amire amúgy is rájött volna...) Szóval, sztem mondd el neki. Ha kinevet, akkor nem szeret igazán. Ha fontos vagy neki, akkor segíteni fog megoldani ezt a "problémát"...
2010. aug. 21. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia, kedves kérdező!

Na, akkor elmondom a véleményemet. Én biztos, hogy megmondanám, ha ilyen szitu állna elő. Annak idején természetesen én is átestem ezen - hiszen mindenki szüzen születik ugyebár -, és simán megmondtam. Nem volt bennem gátlásosság emiatt. Ha valakinek nem tetszik, el lehet menni. Bár ez régebben volt, de már közelebb voltam a 19-hez, mint a 18-hoz. Nem éreztem cikinek csak kellemetlennek, aminek az volt az oka, hogy már nagyon dolgoztak a hormonok, és ebben a korban már nem a féktelen kíváncsiság hajtott, meg, hogy felnőttnek érezzem magam, hanem tényleg meg akartam tenni. Emlékszem magamra, nagyon kis sete-suta voltam az akció előtt, alatt és után is. Ezzel semmi gond sincs. Utólag visszagondolva jót mosolygok magamon.

Amúgy szerintem a barátod inkább örülni fog annak, hogy szűz vagy. Azért mégiscsak növeli az egójukat, ha egy lánynál ők az elsők. Egyébiránt szerintem négy hónap nem olyan kevés idő. Azért ennyi idő alatt valami bizalomfélének ki kellett alakulnia. Azt gondolom, hogy mondd el nyugodtan, hogy ez és ez a szitu. Szép, lassan haladjatok a pettingtől a szex felé. Olyat már hallottam pasitól, hogy "macerás" egy szűz lány, épp a tapasztalatlansága okán, de olyanról nem, hogy ez "válóok" lenne. Arról pedig, hogy kinevettek volna egy lányt a tapasztalatlansága miatt, sosem hallottam, és szerintem csak a bunkók teszik. Úgyhogy ne aggódj, és beszélj! Egy dolgot viszont jegyezz meg: túl sokáig se várasd a pasit. Mivel mindketten felnőttek vagytok - tehát nem féktelen kiskamaszok -, ezért ilyenkor már egy egészséges kapcsolathoz hozzátartozik a szex. Haladjatok szépen fokozatosan, és eljön a pillanat, amikor megteszitek majd. Ha szereted, úgyis meg akarod majd tenni, ha meg nem, és még bízni sem tudsz esetleg benne, akkor meg mag a kapcsolat sem ér semmit. Higyj nekem, ha az ember nem kezdi túl korán a szexet, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor ugyan még szűz, de már vágyik rá.

Sok szerencsét!

2010. aug. 21. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!