Ez nem normális dolog jól gondolom ugye?
R.
Az egy jó dolog, hogy vársz 16 éves korodig. De szerintem ne ezzel a gyerekkel veszítsd el.. Ez nem érdemel meg. 3 hét után már leakar fektetni?? De most komolyan. Kell ez neked? És mivan, ha ő tudta, hogy te odáig vagy érte, ezért ő is eztz mondta neked, csak, hogy lefektethessen. A pasik nagyon sokat tudnak hazudni, csak hogy elérjék azt, amit akarnak. :S :S Ezzel nem megbántani akarlak..
17/L
Figyelj!Ez az egész nem a korodtól függ igazán.
Hanem hogy lelkileg érett vagy-e az egészre.
A 15 éves kisfiúk már elég kanosak szoktk lenni.
Szóval nem csodálkozom rajta,hogy ezt kérte tőled.
Az a lényeg,hogy csak abba menj bele,amit akarsz,és jól esik.
Amúgy szerintem is várnod kellene még.És amúgy sem kellen rögtön a közepébe vágni a dolognak.Mivel még mind a ketten tapasztalatlanok vagytok(gondolom ő is szűz még),ezért eleinte elég a laza petting,hogy felfedezzétek egymást.És később ne érjen csalódás,kellemetlenség.
Én egy hónappal a 15 szülinapom előtt vesztettem el,azzal a fiúval,akivel már féléve nagyon jól megvoltunk,szóval nem bántam meg,mert fel voltam rá készülve,és akartam is.
Ez mindenkinél máskor jön el hogy mikorra érik meg.
13 évesen azt mondtam,hogy amig be nem töltöm a 18-at nem fekszem le senkivel.Hát nem így lett,de a szex nagyon jó dolog,és örülök hogy így lett.
Most sem tudom feldolgozni hogy 14 évesek miért akarnak szexelni..
Jól teszed ha nem fekszel le vele, úgyis megbánnád.
küld el a gyereket a francba! ilyet nem kér az, aki szeret.. csak lyuk kell neki. sajnos. jól gondolod! ez lenne a normális! komolyan mondom példaként kellene Téged emlegetni a mai elfuserált fiatalságnak! respect
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!