Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nem normális dolog jól...

Ez nem normális dolog jól gondolom ugye?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm.nagyon jóban voltunk aztán észrevettem hogy szerelmes lettem belé,de ő is belém :D minden jó volt elkezdünk járni csak 1 a baj: én 14 leszek 2 hét múlva ő pedig 15 lesz decemberben. és megkérdezte 2 napja le akarok-e feküdni vele.mondtam neki hogy nem lehet mert nem vagyok 14 meg elég fiatal vagyok én ahhoz.de csak azt mondogatta hogy ha nem tudja senki akkor nem bűn...de én nem szeretnék lefeküdni vele még :S nem hiszem hogy emiatt szakítani fog de jól gondolom hogy nem normális dolog hogy nem érdekli hogy ha kiderül hogy lefeküdtünk akkor nagy balhé lenne??? bocsi ha rossz témába írtam és lehet hogy fiatal p.csának fog valaki hívni de tényleg meg se fordult a fejemben hogy tényleg lefeküdjek vele :S köszi azoknak akik nem kioktatni akarnak hanem segíteni :)egyébként még csak 3 hete járunk már csak azért is fura hogy ilyet kér....
2010. aug. 15. 10:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
Jesszus. Ez nagyon gáz. Hova fajulnak a mai fiatalok!? Ilyenkor hol vannak a szüleitek?
2010. aug. 15. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Ez a fiú nem szeret téged csak dugni akar és jól teszed h nem fekszel le vele... Ha mégis meggondolod magad akkor remélem nagyon fog fájni
2010. aug. 16. 18:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Megeggyeztünk h csak simi meg csók de semmi más.És kedves utolsó..16éves koromig nem hinném h meggondolom magam :P
2010. aug. 16. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:

R.

Az egy jó dolog, hogy vársz 16 éves korodig. De szerintem ne ezzel a gyerekkel veszítsd el.. Ez nem érdemel meg. 3 hét után már leakar fektetni?? De most komolyan. Kell ez neked? És mivan, ha ő tudta, hogy te odáig vagy érte, ezért ő is eztz mondta neked, csak, hogy lefektethessen. A pasik nagyon sokat tudnak hazudni, csak hogy elérjék azt, amit akarnak. :S :S Ezzel nem megbántani akarlak..

17/L

2010. aug. 29. 17:19
 15/18 anonim válasza:

Figyelj!Ez az egész nem a korodtól függ igazán.

Hanem hogy lelkileg érett vagy-e az egészre.

A 15 éves kisfiúk már elég kanosak szoktk lenni.

Szóval nem csodálkozom rajta,hogy ezt kérte tőled.

Az a lényeg,hogy csak abba menj bele,amit akarsz,és jól esik.

Amúgy szerintem is várnod kellene még.És amúgy sem kellen rögtön a közepébe vágni a dolognak.Mivel még mind a ketten tapasztalatlanok vagytok(gondolom ő is szűz még),ezért eleinte elég a laza petting,hogy felfedezzétek egymást.És később ne érjen csalódás,kellemetlenség.

Én egy hónappal a 15 szülinapom előtt vesztettem el,azzal a fiúval,akivel már féléve nagyon jól megvoltunk,szóval nem bántam meg,mert fel voltam rá készülve,és akartam is.

Ez mindenkinél máskor jön el hogy mikorra érik meg.

13 évesen azt mondtam,hogy amig be nem töltöm a 18-at nem fekszem le senkivel.Hát nem így lett,de a szex nagyon jó dolog,és örülök hogy így lett.

2010. aug. 31. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg ne gondold meg magad! Nagyon helyesen gondolod,hogy fiatal vagy hozzá és azt is,hogy a barátod részéről is elég korai kérés. Persze szerethetitek egymást meg lehet minden más,de a szexet hagyjátok még egy jó időre. Sok mindent lehet csinálni addig, ne hagyd magad meggyőzni,a saját érdeked! 15 évesen meg hiába dugná már bele mindenbe,ez még csak ösztön és nem valódi érzelem,vonzódás,szenvedély meg ilyesmi!Várjatok mindenképpen és akkor sokkal jobb lesz,amikor már nem csak testileg,de lelkileg is fel lesztek készülve a dologra!
2010. aug. 31. 22:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Most sem tudom feldolgozni hogy 14 évesek miért akarnak szexelni..

Jól teszed ha nem fekszel le vele, úgyis megbánnád.

2010. szept. 1. 01:39
 18/18 anonim válasza:
100%

küld el a gyereket a francba! ilyet nem kér az, aki szeret.. csak lyuk kell neki. sajnos. jól gondolod! ez lenne a normális! komolyan mondom példaként kellene Téged emlegetni a mai elfuserált fiatalságnak! respect

20/L

2010. szept. 1. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!