Ez nem normális dolog jól gondolom ugye?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm.nagyon jóban voltunk aztán észrevettem hogy szerelmes lettem belé,de ő is belém :D minden jó volt elkezdünk járni csak 1 a baj: én 14 leszek 2 hét múlva ő pedig 15 lesz decemberben. és megkérdezte 2 napja le akarok-e feküdni vele.mondtam neki hogy nem lehet mert nem vagyok 14 meg elég fiatal vagyok én ahhoz.de csak azt mondogatta hogy ha nem tudja senki akkor nem bűn...de én nem szeretnék lefeküdni vele még :S nem hiszem hogy emiatt szakítani fog de jól gondolom hogy nem normális dolog hogy nem érdekli hogy ha kiderül hogy lefeküdtünk akkor nagy balhé lenne??? bocsi ha rossz témába írtam és lehet hogy fiatal p.csának fog valaki hívni de tényleg meg se fordult a fejemben hogy tényleg lefeküdjek vele :S köszi azoknak akik nem kioktatni akarnak hanem segíteni :)egyébként még csak 3 hete járunk már csak azért is fura hogy ilyet kér....2010. aug. 15. 10:58
1/18 anonim válasza:
Hát ha emiatt szakít veled akkor nem szeret...
2/18 anonim válasza:
szerintem most dobd ezt a gyereket.. csak arra kellesz neki nem másra-.- normális kapcsolatba.. még 1 hónap után is gáz felhozni hogy ű: " nem akarsz e dugni ?" de 16-17 évesen is.. nem hogy 13 évesen.
3/18 anonim válasza:
A legutolsó kérdésedre válaszolva: nem fura, mert 15 évesen a nekünk fiúknak forr a vérünk :) Ha tényleg szeret, akkor meg tudjátok majd beszélni a dolgot.
Az meg, hogy nem érdekli, hogy balhé lenne megint csak azért van, mert még 15 éves. :)
Az pedig, hogy mikor, kivel feksel majd le igazán a te döntésed, ha most teszed, ezzel a fiúval, vagy később mással lényegtelen. Te érezd magad jól.
4/18 anonim válasza:
Hat tenleg eleg fura megis mondom h miert en 18 evesen kerdeztem meg a baratnomet 1 honap jaras utan h szeretne-e? de o elkezdett velem hisztizni h ilyen koran mar kerem tole :) es nem 14-15 evesek vagyunk hanem 18
5/18 anonim válasza:
amugy 7 honapja jarunk es meg nem volt sex tehat te is tudsz varni ha nem birja kivarni akkor az o baja keresen egy k.rvat ha nem bir magaval
6/18 anonim válasza:
Forrhat a veretek 15 evesen de dugni nem kell!Van csok,tapi,egyebek.Miert nem lehet megadni a modjat a dolgoknak?Raer meg a dugas,addig meg a tipitapi is tok izgi.
7/18 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok mit szol ha engedem hogy egy picit tapit csak vigyáznom kell ha nagyon elragadtatja magát nehogy megpóbáljon "tovább menni" de a legdurvább az egészben az hogy simán belemennék hogy lefeküdjek vele de tudom hogy nem szabad :S
2010. aug. 15. 11:18
9/18 anonim válasza:
Te aztán Demon Girl vagy anyukám.. xDDD
10/18 A kérdező kommentje:
hahaha xD
2010. aug. 15. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!