Hogyan lehet leplezni ha arra kerül a sor?
Szűz vagyok de a barátnőm nem , úgy érzem hogy hamarosan össze jön a dolog, de nem mondtam el neki és nem is igazából merem , hogyan lehet leplezni ezt akkor amikor megtörténik a dolog vagy inkább mondjam el? Nem ciki? 19/F
Fiuk , lányok véleményét is varom csak írjatok oda és kort is ha lehet. ( egy éve vagyunk együtt )
Vagy talán kicsit Romantikusabbra vénem a dolgot és itt a lányoktól kérdem hogy ti hogy reagálnátok arra ha a srác szex után szint vallana.
Szerintem előtte is megmondhatod neki.Ha 1 éve vagytok együtt akkor biztosan szeretitek egymást és akkor ez nem számít.
L18
Szerintem ha igazán begbízol benne, akkor mondd el neki! ha meg nem, akkor már eleve nem jó a dolog....
Én speciel örülnék, hogy a barátom rámbízta magát és nekem adja oda a szüzességét.
20/L
utolsóval (15:50-essel) értek egyet. Valószínüleg sejti, hogy az vagy, ha egy év alatt nem került elő ez a téma.
A legjobb lesz, ha bevallod neki, egyáltalán nem ciki. Fő az őszinteség! :)
25/F
Egyik exemmel úgy jöttem össze,hogy ő még akkor szűz volt,velem feküdt le először. Utólag mondta el,észre sem vettem se előtte,se közben:D Hiába,volt érzéke... Egyébként nekem imponált,hogy velem volt legelőször. Hogy én voltam a tanítónéni:D Nyugodtan bevallhatod. Ha utólag mondod el,semmi gáz. Mert ha véletlenül béna voltál,akkor ezzel megmagyarázod,ha meg ügyes,akkor még maradandóbb az élmény:D Hajrá!:)
20L
18 és eddig egy pasival volt tudomásom szerint , 3 évig voltak együtt és rendszeres szexualitás életük volt az 1 év után.
17 volt mikor velem összejött most 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!