Az első alkalommal az a fontos, hogy engem izgasson fel vagy pettingnél én is adjak neki? Vagy azt csak a következő alkalmakkor?
Figyelt kérdés
17/L2010. júl. 28. 22:03
1/6 anonim válasza:
hát ha nem vagy paraszt, akkor azért valamit szoktak viszonozni a csajok.
2/6 BlacktigerXXX válasza:
nálunk a pettingelés kölcsönös izgatással / izgalommal jár. :D "adjak neki" ez mit jelent nálad? nehogy elverd csórit!
3/6 A kérdező kommentje:
szerintem tudod, hogy mire gondoltam.. :D
2010. júl. 28. 22:08
4/6 anonim válasza:
nálunk pont így volt:Damúgy ravasz volt mer tévéztünk és ő gondotl egyet kikapcsolta a tv-t és mondta,h minek a szemüveg levette rólam elkezdett csókolgatni aztán egyszer csak levette a nacimat és ..:Daztán másnap majdnem így megfogta a kezem és magán vitte a kezemet irányította h egyre lejjebb csusztatta aztán én viszonoztam az azelöttinapot :D
16l
5/6 anonim válasza:
Komolyan, mintha a szex lépései törvények által lenne szabályozva :D
6/6 anonim válasza:
lehet,csak mi nem tudunk róla még:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!