Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek az első szextől, de nem...

Félek az első szextől, de nem azért amiért ő hiszi, hülyének fog nézni emiatt?

Figyelt kérdés

Bár nem mondtam ki még a párom előtt, hogy félek, de látja rajtam, mikor odaérünk. Ő már nem szűz, de nagyon kedves, nem sietett. Múltkor próbált megnyugtatni, hogy nagyon óvatosan fogja csinálni és nem fog fájni. De én nem ettől félek! Lehet, hogy fájni fog, de nem hiszem, hogy ez olyan kibírhatatlan fájdalom lenne (bár persze nem tudom) és a vérzés se zavar. Ami miatt mindig beijedek (és lehet, hogy ez tényleg hülyeség) hogy eszembe jut, hogy itt a gyk-n és a való életben is azt hallom, hogy a pasik mennyire oda vannak, ha a lány szűz és ez mennyire nagy élmény számukra. Én meg aggódok, hogy csalódást okozok, hogy miután vége, az fog járni az eszében, hogy "ennyi???" és nem felelek meg a várakozásainak. Nem akarok csalódást okozni.

19/L

2011. nov. 16. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia minden férfi/fiú szereti a szűz lányokat, akinek nem szűz kell az csak húzni akar, egy szűz lánnyal sok probléma van nehéz ágyba vinni és utána levakarni.

A te párod biztosan a jó kategóriából származik és ha elveszi neked ugyanúgy fog szeretni mint azelőtt.

Ja és nem azt szereti hogy nem szexeltél hanem az hogy rajta kívül mással nem! Remélem tudtam segíteni :D

2011. nov. 16. 14:04
 2/4 anonim válasza:
100%
Ha szeretitek egymást, ezen felesleges aggódnod! Gyakorlat teszi a mestert! :) Az idő múlásával úgyis egyre felszabadultabb leszel. Az elsőnél lehet, hogy izgulni fogsz, de ez lassan elmarad, és minden oké lesz! :)
2011. nov. 16. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Azon aggódsz, hogy nem fogsz jól teljesíteni? Megnyugtatlak, első alkalommal én se voltam jó, és a lány se, és mégis élveztük (Persze mindketten szüzek voltunk).

Még mindig együttvagyunk 3 éve, és jókat nevetünk, hogy mennyire is kezdők voltunk. Ne félj, nem lesz gond. :)

2011. nov. 16. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem azt szereti,hogy milyen élményt okoz fizikailag egy szűz nő,hanem hogy neki adod magad,megbízol benne,hogy neked ő az első.Egy tapasztalt férfinál szerintem nincs olyan,hogy egy szűz nő (akit szeret) csalódást okozzon neki,nem lepedő akrobatára számít,hanem a meghittségre...nem azt fogja mondani,hogy "ennyi?" hanem hogy szivem ugye milyen jó volt neked.... :) ne parázz:)
2011. nov. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!