Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18/L vagyok és ahogy beindulok...

18/L vagyok és ahogy beindulok, rögtön bepánikolok, leállítom a barátom. Nincs valami jó tippetek ez ellen?

Figyelt kérdés

18/L vagyok és szűz. Van egy 23 éves barátom, 7 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő az első barátom, s nagyon gátlásos vagyok vele szemben. Sokat beszéltünk a szexről, azt mondta addig vár míg kell. De úgy érzem nem kínozhatom tovább, mert azért vannak szükségletei egy embernek, viszont annyira szégyellős vagyok...

Ő próbál szép lassan bevezetni a dolgokba, de először még az is nehezemre esett, hogy a pólómat levegyem, pedig bikiniban már látott, meg azért ez nem nagy dolog. Így tisztán látom a helyzetet, de mikor ott vagyok, és érzem, hogy kíván és tudom, hogy mit akar csinálni, akkor tökre bepánikolok, s leállítom. Már annyira szégyellem magam, mert ezt eljátszottam vele párszor...mindig eltervezem, hogy bátor leszek, hagyom magam, de mikor beindulok akkor pánikba esek. Nem tudok ellene tenni, pedig szegény mindig úgy próbálkozik és bátorít...

Nincs valami jó tippetek, hogy hogyan oldódhatnék fel?

A válszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 28. 17:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"18/L vagyok és szűz. Van egy 23 éves barátom, 7 hónapja vagyunk együtt."

Ultra gáz. Nem arról van szó, hogy le kell vele feküdni 1 hónap után de pár hónap után már látja az ember, hogy nem csak játszik veled. 23 éves persze, hogy szüksége van a szexre és egy jó kapcsolatba amúgy is bele tartozik a szex. Azon sem lepődnék meg, hogy ha melletted még lenne egy szeretője. Egy 23 éves pasi tuti nem vár 7 hónapot szex nélkül, tisztelet a kivételnek.

2010. aug. 2. 12:55
 12/12 anonim válasza:

először is: ha szeret téged akkor várni fog rád. ha nem vár rád sosem szeretett igazán,de mivel már 7 hónapja együtt vagytok biztosan szeret =)

talán próbálj meg egy kevés alkoholt a dologba vinni... aztán feküdjetek be egy sötét szobába.. talán úgy jobban menne.(: ha bíztat téged hidd el neki.

2010. aug. 2. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!