18/L vagyok és ahogy beindulok, rögtön bepánikolok, leállítom a barátom. Nincs valami jó tippetek ez ellen?
18/L vagyok és szűz. Van egy 23 éves barátom, 7 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő az első barátom, s nagyon gátlásos vagyok vele szemben. Sokat beszéltünk a szexről, azt mondta addig vár míg kell. De úgy érzem nem kínozhatom tovább, mert azért vannak szükségletei egy embernek, viszont annyira szégyellős vagyok...
Ő próbál szép lassan bevezetni a dolgokba, de először még az is nehezemre esett, hogy a pólómat levegyem, pedig bikiniban már látott, meg azért ez nem nagy dolog. Így tisztán látom a helyzetet, de mikor ott vagyok, és érzem, hogy kíván és tudom, hogy mit akar csinálni, akkor tökre bepánikolok, s leállítom. Már annyira szégyellem magam, mert ezt eljátszottam vele párszor...mindig eltervezem, hogy bátor leszek, hagyom magam, de mikor beindulok akkor pánikba esek. Nem tudok ellene tenni, pedig szegény mindig úgy próbálkozik és bátorít...
Nincs valami jó tippetek, hogy hogyan oldódhatnék fel?
A válszokat előre is köszönöm!
Legyen sötét, persze ne töksötét. Akkor nem fog zavarni ha meztelen vagy és ő is.
Egy icipici alkoholt igyatok, csak a lazulás miatt. És lazítás és szerelmeskedés.
de jó hogy egyre gondoltunk!!! 2 alkesz... :-)
de tényleg jó
Húha,rendes pasid lehet ha ilyen türelmes.
Azzal bátorítsd magad,hogy semmi rossz nem történhet ha neki kezdtek,hisz már régóta együtt vagytok,szeret,imád,ha esetleg te nem vagy megelégedve a testeddel,akkor nyugtasd meg magad,hogy biztosan nem a tested miatt szeretett beléd,hanem magadért!Egy ilyen fiú előtt ne legyél szégyenlős,oldódj fel nyugodtan,ne tervezz előre semmit,legyen spontán az egész hagyd hogy ő irányítson és minden jön magától,örülhetsz,hogy egy ilyen rendes fiú a párod,biztosan nem sülne el rosszul a dolog,csak bízz meg benne!!Minél többet rágod magad rajta,annál rosszabb lesz,ez egy nem egy rossz dolog,ő szeret téged ahogyan vagy,vigyázni fog rád!!
Más nem jut eszembe amivel bátorítani tudnálak: (
23/L
Eleinte engem is zavart, és csak sötétben, néha alkohollal, egyszer elég kényelmetlenül éreztem magam, mikor a szabadban csináltuk, napfénynél, de mára már annyira összeszoktunk, hogy akármikor akárhol, szóval az első pár alkalomnál szerintem jár egy kis romantika.. Sötét, gyertyafény, bor vagy pezsgő. :) Később humort is vihettek bele, játsszatok valamit, kártya, póker, stb.. :)
17/L
Szia!
Szerintem túlságosan tervezel.Az egész legyen spontán,akkor jó az egész!
Nyugodj meg,a barátod szeret téged és vigyázni fog!
Szóval csak lazulj el!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!