Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18/L vagyok és ahogy beindulok...

18/L vagyok és ahogy beindulok, rögtön bepánikolok, leállítom a barátom. Nincs valami jó tippetek ez ellen?

Figyelt kérdés

18/L vagyok és szűz. Van egy 23 éves barátom, 7 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő az első barátom, s nagyon gátlásos vagyok vele szemben. Sokat beszéltünk a szexről, azt mondta addig vár míg kell. De úgy érzem nem kínozhatom tovább, mert azért vannak szükségletei egy embernek, viszont annyira szégyellős vagyok...

Ő próbál szép lassan bevezetni a dolgokba, de először még az is nehezemre esett, hogy a pólómat levegyem, pedig bikiniban már látott, meg azért ez nem nagy dolog. Így tisztán látom a helyzetet, de mikor ott vagyok, és érzem, hogy kíván és tudom, hogy mit akar csinálni, akkor tökre bepánikolok, s leállítom. Már annyira szégyellem magam, mert ezt eljátszottam vele párszor...mindig eltervezem, hogy bátor leszek, hagyom magam, de mikor beindulok akkor pánikba esek. Nem tudok ellene tenni, pedig szegény mindig úgy próbálkozik és bátorít...

Nincs valami jó tippetek, hogy hogyan oldódhatnék fel?

A válszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 28. 17:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Pici alkohol.
2010. júl. 28. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyen sötét, persze ne töksötét. Akkor nem fog zavarni ha meztelen vagy és ő is.

Egy icipici alkoholt igyatok, csak a lazulás miatt. És lazítás és szerelmeskedés.

2010. júl. 28. 17:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

de jó hogy egyre gondoltunk!!! 2 alkesz... :-)

de tényleg jó

2010. júl. 28. 17:49
 4/12 Timi: ) ***** válasza:
81%

Húha,rendes pasid lehet ha ilyen türelmes.

Azzal bátorítsd magad,hogy semmi rossz nem történhet ha neki kezdtek,hisz már régóta együtt vagytok,szeret,imád,ha esetleg te nem vagy megelégedve a testeddel,akkor nyugtasd meg magad,hogy biztosan nem a tested miatt szeretett beléd,hanem magadért!Egy ilyen fiú előtt ne legyél szégyenlős,oldódj fel nyugodtan,ne tervezz előre semmit,legyen spontán az egész hagyd hogy ő irányítson és minden jön magától,örülhetsz,hogy egy ilyen rendes fiú a párod,biztosan nem sülne el rosszul a dolog,csak bízz meg benne!!Minél többet rágod magad rajta,annál rosszabb lesz,ez egy nem egy rossz dolog,ő szeret téged ahogyan vagy,vigyázni fog rád!!

Más nem jut eszembe amivel bátorítani tudnálak: (

23/L

2010. júl. 28. 17:49
 5/12 anonim válasza:
77%

Eleinte engem is zavart, és csak sötétben, néha alkohollal, egyszer elég kényelmetlenül éreztem magam, mikor a szabadban csináltuk, napfénynél, de mára már annyira összeszoktunk, hogy akármikor akárhol, szóval az első pár alkalomnál szerintem jár egy kis romantika.. Sötét, gyertyafény, bor vagy pezsgő. :) Később humort is vihettek bele, játsszatok valamit, kártya, póker, stb.. :)

17/L

2010. júl. 28. 17:53
 6/12 anonim válasza:
Minnél tovább húzod annál inkább pánikolni fosz és ebből komplexus lesz! A barátod remekül vislkedik kár lenne érte! Neked kell úrrá lenni a pánikon de,hogy hogyan azt nehéz megmondani.Ha végképp nem megy ne félj elmenni szakemberhez mert ez csak rosszabb lehet.
2010. júl. 28. 18:48
 7/12 anonim válasza:
szia NE LÉGY ILYEN SZÉGYENLŐS MERT UTÁNA BÁNNI FOGOD CSAKBÁTRAN
2010. júl. 28. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Valójában egy óriási butaság az amit csinálsz. A barátod úgy szeret ahogy vagy, te viszont nem szereted magad és ezzel csak tönkreteszed a kapcsolatod, és valóban komplexus alakulhat ki belőle, hozzáteszem, teljesen feleslegesen.
2010. júl. 28. 19:41
 9/12 anonim válasza:

Szia!

Szerintem túlságosan tervezel.Az egész legyen spontán,akkor jó az egész!

Nyugodj meg,a barátod szeret téged és vigyázni fog!

Szóval csak lazulj el!

22/L

2010. júl. 29. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Szomorú hogy még a szerelmed előtt is gátlásaid vannak. Kezeld úgy mintha ő is a te részed lenne. Persze ha te saját magad elől is takargatod magad akkor nem tudok mit tanácsolni.
2010. aug. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!