Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az mitől lehet hogy a barátomm...

199303 kérdése:

Az mitől lehet hogy a barátommal már tőbbszőr is le akartunk fekűdni de amikor ott tartunk folyton bepánikolok? Mit lehet tenni? Már felkészűltnek érzem magamrá és nagyon szeretem apárom. Lehet hogy mégsincs még itt az ideje?

Figyelt kérdés
Szerintetek várjak még vele? És beszéljek vele? Mit mondjak neki? Szerintetek meg érti? ti mit tenétek fiuk ebben az esetben. de lányok is irhatnak. lécci értelmes válaszokat hűlyeségektől kiméljetek:)
2010. márc. 15. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
bedobsz pár felest előtte.
2010. márc. 15. 19:46
 2/8 anonim válasza:
korod?
2010. márc. 15. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
17/l vagyok
2010. márc. 15. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Inkább járj be nyelvtanórára.:D

Amúgy komolyra véve a szót.. Szerintem elég idős vagy hozzá, szóval nyugodtan;) Aztán majd szólj hogy döntöttél;)

2010. márc. 15. 20:11
 5/8 A kérdező kommentje:
oké szolni fogok:) köszi szépen;) várom a tőbbit is
2010. márc. 15. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondd el a párodnak...ha elég komoly a srác,akkor segít és könyebb lesz neked :)
2010. márc. 15. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszéld meg a pároddal:) Hátha ez feloldja benned a gátlásokat:) Hajrá!:)
2010. márc. 15. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm, mind2en 14 voltunk. 1 hónapon keresztül hetente legalább kétszer átmentem hozzá suli után, és mindig utolsó pillanatban meggondolta magát (inkább szopott) aztán kértem tanácsot egy tapasztaltabb barátomtól. Azt mondta hogy ha már rendesen nedves meg ilyenek akkor a jobb kezemmel fogjam meg a répát, a bal kezemmel fogjam be a csaj száját és toljam be neki. Utána nyugton fog maradni. Így is történt és nem haragudott érte meg semmi
2010. márc. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!