Velem elvesztené a szüzességét?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel barátok vagyunk. én kezdek szerelmes lenni belé tényleg szeretem. szerintm ő is járna velem
A gond az, hogy én nem vagyok szűz ő meg igen és van egy álláspontja, hogy 18 éves koráig nem veszíti el.
ő most 17 Ha esetleg összejönne velem nem tudnék várni max 2 hónapot (nevezzetek szemétnek de felnőtt ember vagyok vannak szükségleteim). szerintetek ha járnánk elveszítené velem? tényleg szeretem:S
20/F
2010. júl. 26. 17:08
11/12 A kérdező kommentje:
írjad most már ha ennyire szükségét érezted annak, hogy kommentálj!
2010. júl. 26. 18:31
12/12 anonim válasza:
Szia, 16 éves lány vagyok, és én is így gondolkozom a szüzességemről. A barátom 19 éves és ő teljes mértékben elfogadta, sőt azt is, ha 18 évesen sem óhatjok vele lefeküdni. Bocsi, de a szerelem nem erről szól. A szükségletek kielégítésére meg vannak alternatív módszerek. Most komolyan, 1 évet nem bírsz ki? Ha tényleg szereted, akkor kibírod, ha meg nem, akkor remélem nem veled veszti el. Plusz egy olyan kapcsolat kiépítéséhez amelyben biztonságban érzi magát ehhez, idő kell. Sry, 1 év nem sok. Várj v ne vele gyere össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!