Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Velem elvesztené a szüzességét?

Velem elvesztené a szüzességét?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel barátok vagyunk. én kezdek szerelmes lenni belé tényleg szeretem. szerintm ő is járna velem

A gond az, hogy én nem vagyok szűz ő meg igen és van egy álláspontja, hogy 18 éves koráig nem veszíti el.

ő most 17 Ha esetleg összejönne velem nem tudnék várni max 2 hónapot (nevezzetek szemétnek de felnőtt ember vagyok vannak szükségleteim). szerintetek ha járnánk elveszítené velem? tényleg szeretem:S

20/F

2010. júl. 26. 17:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Most mi, nem látunk bele a fejébe. Ha kitart az álláspontja mellett, akkor nem, ha nem tart ki, akkor igen. Most jobb?
2010. júl. 26. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd, akkor tudnál várni egy évet... mellesleg ha ő szeretni fog akkor nem akar majd annyit várni, bár az egy év az sztem elfogadható
2010. júl. 26. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
petting is létezik ám ;)
2010. júl. 26. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem igen
2010. júl. 26. 17:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Eddig ilyen 1 hónapos kapcsolatai voltak. én többre tervezek.
2010. júl. 26. 17:21
 6/12 anonim válasza:
Ha igazán szereted akkor tudsz várni!!! Azt a kis időt kibírod.. és kül.is ott van addig a két kezed.22/F
2010. júl. 26. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:

hát ja... igazuk van az elöttem szólóknak... és nem érdemled meg a lányt, ha ennyire nem vagy képes érte!

19/F

2010. júl. 26. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Mikor van a szülinapja?

És a felnőtt ember is ki tudja verni magának, te felnőtt ember :D

Plusz: Nem veszíti el 18 éves koráig. De a punciba való behatoláson kívül addig bármi mást csinálhattok a szexben, ha jól értem.

2010. júl. 26. 17:54
 9/12 A kérdező kommentje:
a kezes dolog nem az igazi:S
2010. júl. 26. 17:58
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

"felnőtt ember vagyok vannak szükségleteim"

Ezen jót mulattam.

Azért sem irom meg mi vagy, de legkevésbé felnőtt ember

2010. júl. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!