Miért mondják sokan hogy gáz ha egy fiú 20 évesen még szűz?
14:45
Miért 'gáz' az ha valaki félénkebb típus? Ez a szánalmas, hogy valaki más tulajdonságokkal bír, mint te és akkor már 'gáz'. Még jó, hogy nem mindenki gátlástalan...
(Nem olvastam el, amiket előttem írtak. Amúgy ez csak egy elméleti kérdés, vagy magadról beszélsz?)
Ne már! Nem gáz! Ez hülyeség! Ettől még nem defektes egy fiú! Miért kell mindenkibe belekötni? Minden ember más és kész! Mi baj van a félénkséggel? Mert ugye az a jó szerintetek, ha egy pasi rögtön leteperi a lányt? Nem gáz! És a lányok, azért szeretik, ha a fiú még szűz, mert szerintem nem épp kellemes érzés belegondolni, hogy ő előtte hány lányban járt már benne... Nem értem a mai embereket! Miért jó, ha valaki minnél hamarabb átesik ezen? Erre fel kell készülni testileg is, de leginkább lelkileg. Hülyeség divatból lefeküdni valakivel, csak azért, hogy gyorsan eldobjuk magunktól a szüzességet. De most komolyan, ezek engem kiborítanak. Hogy ez most gáz-e!? Még egyszer mondom: nem gáz!
15:52-es vagyok
Tudod te elég nagy nyomi vagy ha neked ez gáz ha valaki már a csajozásban is tudatlan+szűz...mint mondtam volt 1 bnőm még tavaly akivel petting,szexen kívül voltak dolgok,félénkebb típus vagyok ezért se megy normálisan a csajozás ja és had emlékeztesselek még én is szűz vagyok szóval mond csak hajrá gáz vagy mi?hmm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!