Miért mondják sokan hogy gáz ha egy fiú 20 évesen még szűz?
Bocsi, de az előzőnek igaza van. Sőt, az olyan csajokkal is defekt van, akinek az ilyenek kellenek, hogy "juj de cuki az ágyban, olyan kis tapasztalatlan". Na ezeknek se Férfi kell, hanem kiskutya inkább... Ezekből lesznek az olyan családok, ahol a feleség hordja a nadrágot, az meg elég szánalmas...
20/L
volt egy osztálytársam általánosban 16 évesen esett teherbe na ez menő király dolog főleg mivel mellette dohány alkohol meg minden ment szegény kissrác nemlennék a helyébe
jobb várni vele mint egy meggondolatlan lépéssel egész életedben fizetni az árát
Hát az előző válaszolók eléggé nagy bunkók és idióták azért mert hogy ők korán kezdték és most húú de nagy menők...inkább az ilyenekről kéne példát venni hogy nem 16-17 évesen dugják meg a fél megyét vagy hogy 100-an átmentek rajta...ez szerintem becsülendő hogy addig nem veszti el amíg nem érzi úgy...én 19 vagyok fiú és még szűz na és???csak szóljál be b.meg:D
Am külsőleg nincs velem gáz magas,vékony alkatú vagyok,kisfiús arc ami sok lánynak bejön:)barna rövid haj és szem...egyszerűen csak eddig még nem jött még össze mert én félénkebb típus vagyok a lányokkal ennyi de nemsokára nekem is összejön mint másoknak ez lebegjen a szemed előtt:)
20 éves vagyok, a barátom 25, 4 éve együtt, és mindketten szüzek vagyunk. Valami izgalmat kell hagyni a házasság utánra is, nem? :)
Szerintem nem gáz, akkor sem, ha félénkség, csúnyaság vagy esetlenség az oka. Sokkal inkább megbocsátható, mint az, ha valaki válogatás nélkül, fűvel-fával ágyba bújik.
Az egész felfogás kérdése. Mérlegeld, hogy neked mi a fontos, nem kell mások véleményére hagyatkozni.
14:45
Képzeld el volt már 1 komolyabb kapcsolatom még tavaly csak mielőtt megtörtént volna az első dobott azóta meg nem jött össze új ennyi ja és 14:15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!