Hányan vagytok itt még szüzek?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy az idelátogatók közül mennyien szüzek még, amolyan felmérésként. Írjatok minél többen!! És barátaitoknak is szóljatok. Ha lehet, azt is írjátok oda, hány évesek vagyok és milyen neműek. Én 24 fiú, és igen, még szűz!2010. júl. 18. 15:32
11/30 anonim válasza:
Én még szűz vagyok. 20 éves, lány. Még ráérek.
12/30 anonim válasza:
ott van iwiw, ott meg tudod nézni, hány 25-35 éves him van egyedülállónak beirva.
14/30 anonim válasza:
iwiw szerint:
egyedülállók 22-30 közt
nök: 41763
férfiak: 94387
minden második férfi egyedül marad.fail.
15/30 anonim válasza:
én már születésem óta nem vok szűz....
oroszlán vok...
16/30 A kérdező kommentje:
Azért elképesztőek vagytok. Az, aki a házastársán kívül nem volt mással együtt soha, mi a francért lenne szűz?? Éppen a házastársával veszítette el!
2010. júl. 18. 16:22
18/30 anonim válasza:
Én még annak minősülök? :D Lesz*ptak már de még p*nában nem járt a kishaverom.
:D
20/30 anonim válasza:
Jézusom... Miért baj valaki szerint, ha egy 20 éves férfi szűz?! Meg tudnám fojtani az ilyen embereket! :D Szerintem sokkal jobb dolog ha vár az igazira, mintsem egy discoban felszedett r.banccal veszti el.. még ha a fiúknak nem is olyan nagy szám.
A kérdése válaszolva: én is szűz vagyok. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!