Hányan vagytok itt még szüzek?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy az idelátogatók közül mennyien szüzek még, amolyan felmérésként. Írjatok minél többen!! És barátaitoknak is szóljatok. Ha lehet, azt is írjátok oda, hány évesek vagyok és milyen neműek. Én 24 fiú, és igen, még szűz!2010. júl. 18. 15:32
5/30 anonim válasza:
érdekes a "terhes e vagyok?" meg a "mi lesz most hogy elvesztettem a szüzességemet?" jellegü kérdéseket jobban elfogadják, mint amikor a szegény szüzek paráznak, hogy lesz-e egyáltalán valami kis boldogság az életükben.
6/30 anonim válasza:
A horoszkóp is beleszámít?
Akkor én is :)
7/30 anonim válasza:
az elözö komentre válaszolnák ....hogy lehet egy 20 éves fiu szüz?
8/30 anonim válasza:
én meg a te válaszodra:
hogy lehet, hogy te erre nem tudod a választ? talán kis sutyi vagy, vagy esetleg mindenki nagy sikerember a környezetedben, és mindig kurelnak.azért nem mindenki olyan értékes alapból, hogy alkalmas legyen a sexre...tood nem mindenki jár egyetemre sem.(mondjuk az sosem ciki, csak ha az ember szüz felnöttként is)
9/30 anonim válasza:
Egy fiú még 25 évesen is lehet szűz!
Bocsánat, férfi :)
Pl a férjem. ÉS NEM CIKI!
10/30 anonim válasza:
nekem azért már kezdenek körvonalazódni, hogy milyenek azok a házaspárok, ahol az egyik vagy másik esetleg mindkét fél szüz, és ezáltal egyetlen sexpartnerük a házastársuk (és esetlegesen mindenféle szerelmi kapcsolatuk is csak a házastársukhoz köti öket)...na de hát ök is boldogok valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!