Elmondtátok a barátotoknak, hogy ti még szüzek vagytok akkor is, ha Ő már tapasztaltabb?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 13:39
2/16 anonim válasza:
Igen. Pont jobb lesz, ha legalább az egyik tapasztaltabb mert nem fogtok bénázni.
5/16 anonim válasza:
igen ezt még a pasik izgatónak is találják na persze a normálisabbakra gondolok
6/16 anonim válasza:
nem. rájött magától.. de azért te mond el:D
7/16 anonim válasza:
Egy haverom története erről: összejött az akkori barátnőjével, ő 17-18, a csaj 16-17. A lányról tudni kell, belevaló, kacér csaj, jó szöveggel, ki gondolta volna, hogy szűz még; a srácnak már sokadik barátnője. A srác beleélte magát egy vad, állatias harapdálós szexbe, megragadta a lányt, feldobta az ágyra, kaján vigyorral lerántotta a lány nadrágját, és ráugrott, mikor is kapcsolt, hogy a csaj térde reszket, mint egy tál puding, és halál sápadt. Innentől satufék, gyengédség, "beszélgessünk", stb... Szóval, jobb az őszinteség, mert lehet kellemetlen is, ha nem szűzlányként kezelnek.
8/16 anonim válasza:
én elmondtam és a barátomnak kifejezetten tetszett is,fontos volt neki h nekem ő az első..
és nagyon kedves volt és óvatos :]
9/16 anonim válasza:
Eltitkolni nem tudod, mert úgyis kiderül. És nagyon rosszul is járhatsz, ha időben nem mondod el.
10/16 anonim válasza:
tudja, és ő is az.:') de ez 15 évesen nem problem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!