Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nemi erőszaknak számít?

Ez nemi erőszaknak számít?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok, és eddig szűz voltam. Megtörtént a barátommal az első alkalom. Szinte nem is kényeztetett, lazított el, hanem levetkőztünk, és alig pár perc múlva már belevágott az egészbe, pedig én száraz voltam teljesen. A lábammal jeleztem, hogy nem jó, próbáltam eltolni, de még jobban csinálta. De egy idő után már nem ellenkeztem, úgy gondoltam jobb ha végre túl esek a szüzesség elvesztésén. A végére végül is benedvesedtem, akkor úgy már nem fájt annyira. Azt mondja hogy nagyon ügyes voltam, mert bírtam a fájdalmat, és azt mondta ez másoknál is így van.
2019. okt. 1. 22:54
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
66%

Mostanában nagy divat lett a metoo mozgalom óta lenézni azokat a nőket, akik erőszakot kiálltanak.

Pedig igazad van. Nemi erőszakról beszélhetünk olyan esetben is, ahol ugyan beleegyeztél a szexbe, de közben meggondoltad magad.

Ha egyértelműen jeleztél, hogy hagyja abba és nem tette, akkor onnantól fogva az már nemi erőszak volt.

Nyílván nem venne vele senki komolyan mondjuk a rendőrségen, ilyen világot élünk.

Mindenképp rúgd ki és nagyon válogasd meg a jövőben a partnereid! Ha tudja a férfi, hogy szűz vagy, akkor az a minimum, hogy előbb csak pettingel és felizgat, nem rögtön durr bele. Persze ez a része még nem volt erőszak, de ha le akartad állítani és nem tette, az már az.

Prostituáltak esetén is gyakran előfordul, csak hát senki sem veszi komolyan. Ahogy egy párkapcsolatban sem ismerik el az emberek a nemi erőszakot.pedig létezik

2019. okt. 2. 12:16
 32/39 Andizsuzsi válasza:
86%

"an egy olyan érzésem, hogy a leányka sem egy lepedőakrobata"

Gondolom te már az első alkalommal is csodálatos voltál. Mégis mitől lett volna akrobata, ha ez volt az első alkalom?

2019. okt. 2. 14:33
 33/39 anonim válasza:
22%
32: Ezt a "pancser pasik az ágyban" szösszenetre írtam válaszul. Igen, lehet hogy a fiú pancser volt, de a leány is.. úgyhogy tökéletesen összeillenek.
2019. okt. 2. 15:30
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Drága bogaraim, a btk nem ismer olyant, hogy "menet közben meggondolta magát a sértett, ezért meg lett erőszakolva".

Itt a btk vonatkozó paragrafusa, ahogy ma hatályos.

197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki

a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,

b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

2019. okt. 2. 17:22
 35/39 anonim válasza:
30%

szexuális kényszerítés lehet az aktus vége simán, ha a csaj oddébblökné a pasit, de az lefogja, hogy el tudjon élvezni.

Te ezt hogy neveznéd? aktus közben abba akarhatja bármelyik fél hagyni, ha a másik ezt erőszakkal nem engedi, az kényszerítés.

Nem az elejére, hisz abba beleegyezett, nem kellett lefogni, na de a végébe belekényszerítették!

De csak akkor kényszer, ha tud jelezni, hogy abba akarja hagyni, vagy nem képes jelezni.

A lábával nem tudom, mit csinált, de a rugás jelzés, a lábkinyújtásnál nekem eszembe sem jutna, pedig nő vagyok.

2019. okt. 2. 18:57
 36/39 anonim ***** válasza:
88%

"Ha egyértelműen jeleztél, hogy hagyja abba és nem tette, akkor onnantól fogva az már nemi erőszak volt"

A lábbal kalimpálás szerintem nem számít egyértelmű jelnek.

2019. okt. 2. 19:11
 37/39 anonim ***** válasza:
28%
Még valami: magyarázd meg a bíróságon, hogy te csak az elejét akartad, meg a közepét, a végét nem! Ki is röhögnek, jogosan.
2019. okt. 2. 19:36
 38/39 anonim ***** válasza:
Ez nem jogilag erőszak, hanem érzelmileg és lelkileg. És nem azért mert nem jól csinálta hanem mert a nő akarata ellenére bedurvult és nem hagyta abba. A próbáltam eltolni is egy jelzés, bár azt nem értem, verbálisan miért nem hangzott el bármi is. Vagy elhangzott? Kérdező?
2019. okt. 2. 20:35
 39/39 anonim válasza:
31%

Elhiheted, hogyha azt mondod, hogy” megpróbáltam szex közben lerugni magamról a hapsit, de ő nem állt le, csak tovább dugott” nem fognak kiröhögni.

A csaj tényleg akár észrevehetetlen jelzést adott, de nem tudjuk mi a lábammal jelezni.

Ha felemelte csak, elbukna, ha eltolta/megrugta a hapsit, de az nem hagyta, akkor átmenne.

Ugyanígy, ha férfin lovagol egy csaj, az felállna, de a csaj ránehezedik, az már erőszak.

2019. okt. 2. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!