Mi számít családi erőszaknak?
akkor szerintem ott kezdődik a családi erőszak, amikor lelkisérült felnőttekkel lehet nagy százalékban ismerkedni családalapítás céljából. alig vannak magabiztos emberek, ez neveltetésből fakad eredendően - talán lelki terrornak nevezhető, de azért mert a szülők is így lettek nevelve.
és ott ér véget a családi erőszak, ahol már haláleset van.
Az ilyen szemét emberek érdemlik meg a halált mint amiket előttem írtak.
Ha szeretek valakit akkor nem ütöm meg. Biztos nagyon jó lehet a gyereknek ha ilyen családban nő fel.
Lehet szóval is fenyíteni a gyereket.
hát sztem a verés nem jó gyereknevelés.
jól viselkedsz - jutalom
rosszul - nincs jutalom,helyette megvonás.ha nem használ akkor vannak ilyen kedves kis tréfák mint : 4 kor ébresztő és mondjuk favágás délutánig.megtanulja a gyerek hogy mit lehet és mit nem.egy 4 napos tömény izomláz jobb mint egy verés :) jobban fáj úgy értem - és így lehet rászoktatni hogy mennyit ér a pénz.4-5 óra munkáért 1500-2500 FT mondjuk megtanítja hogy a 160 ezres ájfón mennyi melóban van.én dolgoztam mióta az eszemet tudom,de minden amit veszek gyári állapotban van ha rajtam múlik,mert tudom mennyibe került mennyit güriztem érte.
Köszönöm a válaszokat
És az most erőszaknak számít, ha az apám azért pofoz fel erősen, mert a nővérem bejött a szobámba, én meg ráordítottam, hogy menjen már ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!