Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nemi erőszaknak számít?

Ez nemi erőszaknak számít?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok, és eddig szűz voltam. Megtörtént a barátommal az első alkalom. Szinte nem is kényeztetett, lazított el, hanem levetkőztünk, és alig pár perc múlva már belevágott az egészbe, pedig én száraz voltam teljesen. A lábammal jeleztem, hogy nem jó, próbáltam eltolni, de még jobban csinálta. De egy idő után már nem ellenkeztem, úgy gondoltam jobb ha végre túl esek a szüzesség elvesztésén. A végére végül is benedvesedtem, akkor úgy már nem fájt annyira. Azt mondja hogy nagyon ügyes voltam, mert bírtam a fájdalmat, és azt mondta ez másoknál is így van.
2019. okt. 1. 22:54
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
70%

Ha aktus közben meggondolod magad, le akarod állítani és nem teszi, az valamilyen szinten erőszak.

Persze kérdés, hogy mennyire voltál erélyes, mennyire lehetett egyértelmű számára, hogy álljon le.

Annyi biztos, hogy dobd ki a fenébe ezt az önző barmot.

2019. okt. 2. 05:58
 22/39 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem szóltál, hogy szar?
2019. okt. 2. 06:11
 23/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a pasival a többi aktus is ilyen borzalmas lesz, ugyanis ha nem vagy felizgatva rendesen, akkor is fáj, ha már nem vagy szűz....keress egy másikat, mert ő nem tisztel téged.
2019. okt. 2. 06:26
 24/39 anonim válasza:
39%
Itt emberek komolyan ennyire nincsenek tisztaba a nemi eroszak fogalmaval? Nem csak az am a nem eroszak, ha rad ugranak, es te sikitod, hogy nem, nem, nem. Attol a perctol, hogy szoban vagy fizikailag jelzesre kerül, hogy valamelyik fel abba akarja hagyni (bizony az is szamit, ha eltolni probalod az illetot) onnantol kezdve nemi eroszak. Csak az ilyen deform gondolkodasu tarsadalomban, mint amit itt a valaszadok is bemutattak rogton, persze hogy felek az aldozatok... Kivancsi lennek hogy a sajat gyereketnek is ugyanezt mondanatok, ha azzal jonne haza hogy a parja leteperte es hiaba tolta el, o tovabb eroltette az aktust. Gondolom, akkor is csak hulye lenne a sajat lanyod is... Gondolkozzatok mar... Nem faj.
2019. okt. 2. 06:48
 25/39 Andizsuzsi válasza:
64%

Ha jelezted, hogy te abbahagynád, akkor igen, erőszak volt akkor is, ha előzetesen beleegyeztél.

"nagyon ügyes voltam, mert bírtam a fájdalmat"

Ennél megalázóbb dicséretet nem igazán hallottam még. Kár volt egy ilyen alaknak adnod magad.

2019. okt. 2. 06:51
 26/39 anonim válasza:
68%

Egy ember bármikor meggondolhatja magát, akár az aktus közepén is.

Onnantól, amit már nem enged, nem akar, mégsem veszik ezt figyelembe, az erőszak.

Ha a csaj nem akar sz.ni, de te odanyomod a fejét, akkor tádámm, erőszak, akkor is, ha előtte egy órát dugtad. Ha a csaj kiköpné a farkad, de te rányomod a fejét, mert neked mèg jó, tádámm, erőszak.

Ez erőszak volt(a közepe, az eleje és a vége nem), nem csoda, hogy rosszul érzed magad.

Első körben a pasi egy sutyerák és fogalma sincs a szexről, csak magával törődik, de ez nem bűn, vannak ilyen emberek, meg olyanok is is, akik azt élvezik, ha a másik csak használja őket.

Az nem volt oké, hogy te jeleztél és nem állt le. Viszont honnan a csudából tudná, hogy direkt csinálod e, hogy mit jelzel(lehet csak hevesebb tempót akarsz, vagy szögváltást, vagy mélyebben, vagy csak àtöleled e a lábaddal) màr, ha egyáltalán észrevette, szex hevében az ütődő láb nem egy hatalmas dolog, gyakran előfordul.

Ez egy sajnálatos eset, de beleegyezést adtál, majd mikor meggondoltad magad, nem adtad észrevehetően a tudtára, és mivel ez ritkán fordul elő, teljesen rendben van, hogy nem feltételezte, hogy egy lábmozdulat(hacsak nem vesénrugtad) elutasítást jelent.

Mintha kettőt pislogtál volna hogy tudasd, neked ez nem fekszik, és elvárod a kódfejtést..

A legtöbbünk első alkalma ilyen egyébként, pancser pasik az ágyban csak magukkal elfoglalva.

2019. okt. 2. 07:01
 27/39 anonim válasza:
29%

27: "A legtöbbünk első alkalma ilyen egyébként, pancser pasik az ágyban csak magukkal elfoglalva."

Van egy olyan érzésem, hogy a leányka sem egy lepedőakrobata.. úgyhogy szvsz megérdemlik egymást. Amúgy meg, ne mindig a fiútól várjatok el mindent, nektek is kell valami tenni az ügy érdekében azon kívül, hogy szétteszitek a lábacskáitokat..

2019. okt. 2. 09:05
 28/39 anonim válasza:
76%

Nem két szűz kapcsolata az általános, én és az ismerőseim is olyan pasikkal voltak először, akik már nem voltak szüzek.

Nő vagyok, az ismerőseim is, tökmindegy, melyik a tapasztalt fél, annak kell segítenie a szexet és jobban figyelni a másikra.

Én tapasztalt pasi-tapasztalatlan csaj párosokat ismerek, itt is az volt.

2019. okt. 2. 10:05
 29/39 anonim válasza:
92%
Én mint erőszak túlélő azt mondom, nem volt erőszak, ha nem jelezted egyértelműen hogy nem akarod. Viszont ez egy egoista pö.cs, keress olyan pasit aki tudja hogy kell örömöt okozni egy nőnek az ágyban. Hidd el, van olyan szép számmal. És jól mondta az egyik előző válaszoló: a szexet nem elviselni kell, már rég nagyon rossz ha így éled meg.
2019. okt. 2. 10:22
 30/39 anonim válasza:
31%
28: Nem tudhatod, melyik pasi "szűz" és melyik nem.. az hogy mit állítanak magukról, kicsit se számít. Ez sem egy tapasztalt pasi volt, ez elég egyértelmű.
2019. okt. 2. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!