Ez már családon belüli erőszaknak számít?
Figyelt kérdés
Ha egy apa és egy anya a gyereküket megveri, úgy, hogy rugdossa, üti, a fejét a földbe veri, pofozza és azzal fenyegeti, hogy agyonveri, közben káromkodik, ordibál...DE a gyereken másnapra semmi sem látszik, csak mondja, hogy fáj a feje, meg a dereka mert megrugdosták, de ezen kívül semmi kék vagy lila folt....Nem tudom, így annak számít-e?2014. jún. 16. 17:55
1/29 anonim válasza:
Igen. Ezért már simán elvehetik a szüleitől.
De hogyhogy nem látszik semmi?
Nekem is szokta apukám a fejemet az asztalba verni még gyerekkoromban, de mindig csúnyán felhasadt a szám utána.
2/29 anonim válasza:
Annak számít.
Viszont nem tudom elképzelni, hogy ne látszanak, főleg ha fáj napok után is.
Beütöm a lában, karom a valahova és az is meglátszik, pedig nem is fáj.
3/29 anonim válasza:
Nem írod, hány éves az a gyerek, de én nem tenném tűzbe a kezem azért, hogy igazat mond. Lehet, hogy csak feltűnési viszketegségben szenved, azért "dicsekszik" a gonosz családjával.
4/29 anonim válasza:
Nehéz elhinni, hogy egy gyereket ilyen durván megverjenek ahogy írod, és semmi nyoma nincs.
5/29 A kérdező kommentje:
értem...hát lehet, hogy igazatok van...
2014. jún. 16. 18:07
6/29 anonim válasza:
Van olyan bántalmazási módszer, aminek más napra már nyoma sincs, de nagy fájdalommal jár (pl. vizes, összecsavart töröközővel való megverés...stb).
Amiket leírtál azoknak nyoma kell, hogy maradjon.
7/29 A kérdező kommentje:
de igen, ezaz, hogy többször átnéztem a gyereket, de nem láttam rajta semmit... de ő meg ezt állítja... egyébként a szüleit ismerem, rendes emberek, nem is tudom róluk elképzelni...
2014. jún. 16. 18:18
8/29 anonim válasza:
Azért én nem mondanám, hogy kizárt. Nem is az, hogy ennyire keményen, de ettől még eshet valami rosszul annak a gyereknek, főleg, ha csak fele ennyire igaz és kiszínezi. Valamiért boldogtalan, érdemes lenne odafigyelni rá jobban!
9/29 anonim válasza:
Annak számít, és szerintem szólj a tanáraidnak, ők tudnak neked segíteni a legtöbbet.
10/29 anonim válasza:
Jah, bocs, utólag láttam az előző hszeidet. Nehéz elhinni ilyesmit. Ha rúgva van a gyerek, annak kell, h nyoma legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!