Ez már családon belüli erőszaknak számít?
Bocs, most olvastam a kérdező későbbi kommentjeit. Tehát nem róla van szó. Ház így nem tudom. Bár lehet úgy rugdosni, hogy nem marad nyoma, és sok erőszakoskodó férj kifelé a minta apa szerepében tetszeleg.
Tanár vagy vagy egy családi ismerős? A gyereket pszichológushoz kéne vinni, ő majd kiszedi az igazságot belőle.
Ajaj, de még mennyire!
Már az agyonveréssel való fenyegetőzés is az, mert pszichés terror. Egy jó pszichiáter BÁRMIT ki tud szedni a gyerekből ma már, mert megvannak a technikák erre. Nem kell csak kék foltnak lenni a testven, mert a lelken levő kék foltokat is ki lehet mutatni.
Azonnal gyermekpszichológus!!!
Mennyi gyerek szenved a családjában töltött terror miatt, mert nem veszik komolyan őket! Miért találna ki ilyet a gyerek??
Egyébként az nem jelent semmit, hogy a szülők kedvesek, láttunk már angyalarcú sorozatgyilkost is.
Szóval, gyermekpszichológus, és kiderül az igazság.
"Miért találna ki ilyet egy gyerek?"
Millió oka lehet. Csak két példa:
Lehet, hogy a kerdezonk egy húszas pasi, a "gyerek" meg egy 14 eves kislány, aki beleszerelmesedett es igy akarja magára felhívni a figyelmét. Lehet hogy egy 16 eves "kisgyerek", akit nem engedtek el a szulei bulizni és igy akar bosszút állni.
Nem mindenkin marad az ütésnek nyoma, rajtam például sose.
Egy kilencévesnek pedig nem jut eszébe ilyet kitalálni, ha nem igaz
Van rá egy jó módszer hogy kiderítsd.
Elég durva. Én a húgom barátnőjén alkalmaztam, ki is derült h hazudik.
Egy csendes pillanatban mozdulj hirtelen felé.
Mondhatni, támadólag.
Ha tényleg verik, rendszeresen és durván nem csak meglepődik, hanem védekezőállást vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!