Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beképzelem, vagy tényleg a...

Beképzelem, vagy tényleg a lányok kisugárzása manapság?

Figyelt kérdés
Akárhova megyek, szinte csak "jéghercegnőket" látni. Flegma arckifejezés, lebiggyesztett ajkak, "ha hozzámszólsz beverem a képed" üzenet sugárzik róluk, semmi kedvesség, lágyság, nőiesség. Már lassan ott tartok, hogy még az időt sem merem megkérdezni tőlük. Csak beképzelem, vagy tényleg sok az ilyen?
2015. máj. 9. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Budapesten élek jelenleg. :)
2015. máj. 9. 15:59
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
Akkor csak siman nem latsz XD
2015. máj. 9. 16:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Tényleg ilyen,és kivételek nagyon nagyon ritkán vannak ezek alól,szinte nem is szoktam látni kivételeket...

Én is Budapesten élek,és szinte csak ezt látni valóban.És ilyen arcot vágnak mindenfelé,semmi mást,és akkor az ember fia így menjen oda hozzájuk,mikor még csak az érdeklődést sem látja,sőt semmit valójában rajtuk.

Bár ebben az is közrejátszik,hogy nem vagyok helyes,de ez más kérdés.

És sokszor még a mosolygós kedvesek között is,az csak a látszat legtöbbször.Angol tanfolyamra járok,és van egy lány mosolygós kedves úgy alapból,de simán ugyanúgy megaláz,kinevet mint a többi nő...

Persze nem mondja ki így nyíltan a szemedbe,mert akkor még érteném.De ezt sugározza és mutatja a tekintete is teljesen,és így is cselekszik.Azt hitték nem látom és hallom hogy mit beszélnek rólam,meg gondolnak.

Hát pontosan láttam és hallottam. :)

Pedig ha rájuk nézel és nem ismered őket,teljesen kedves,aranyosnak tűnnek.

Pedig valójában nem azok,csak ezt mutatják.

23/F

2015. máj. 9. 16:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Sok férfi eltúlozza a dolgot és a visszautasítást már megalázás kategóriába sorolja. Nekem is volt egy barátom, akit már az első kis jelekre figyelmeztettem, hogy a szívem foglalt. Egy darabig elvoltunk, aztán újra bepróbálkozott és ismét elutasítottam, erre hallom miket mond a hátam mögött, hogy mekkora álnok kígyó vagyok, mikor annyi a bűnöm, hogy nem szerettem őt. Azért néha ti is átestek a ló túloldalára.
2015. máj. 9. 16:30
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, régen hogy volt. 5 éve, amikor felkerültem Budapestre, feltűnt és kicsit furcsa volt, hogy sokkal több ember mászkál flegma arccal, mint vidéken. Azonban rövid idő alatt világos lett és sokszor én is felöltöm a fapofát. Mert minden egyes sarkon valaki akar tőled valamit. Pénzt akar, cigit akar, aláírást akar, meg akar téríteni, be akar szervezni, rád akar tukmálni, stb, stb... még egy jó napon sincs ehhez türelmem, nemhogy melóból hazafelé, holtfáradtan.

Mondom mindezt úgy, hogy férfi vagyok, így a kéretlen közeledések, beszólogatások, taperolások és hasonlók jó eséllyel kimaradnak az életemből. Szóval egyáltalán nem csodálkozok azon, hogy a villamoson jéghercegnő-stílusban utaznak a lányok.

2015. máj. 9. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Paraszt nemzet ez.
2015. máj. 9. 16:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Vagy inkább én látok jól (vagy én IS). :)

Flegma arcot ritkán látok, inkább unott/semleges a gyakoribb. Szoktam mosolyogni is azokra, akik tetszenek, és 10-ből kb. mondjuk 8 alkalommal vissza szoktak mosolyogni. Miért kell rögtön elhitelteleníteni, aki mást tapasztal? Esetleg nektek fáj ez?

Egyébként vidéken nőttem fel, és ott sem tapasztaltam nagyon mást. Volt olyan, hogy random helyen leültem rajztáblával, és rajzolgattam a tájat, és maguktól jöttek oda nézni, hogy mit csinálok, mit rajzolok, és sikerült is így ismerkednem.

2015. máj. 9. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:

6. A szexualitás nem választás kérdése :D

Én is sok ilyen lányt látok sajnos, de vegyétek figyelembe hogy nem mindig az ő hibájuk hogy rossz a közérzetük:)

Én ma mindenkire mosolyogtam, és láttam a hatását a fiúk aranyosan vissza mosolyogtak néha még a lányok is meg lehet törni náluk a jeget csak türelem kell:) 17/l

2015. máj. 9. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:
nem gondolod, hogy azért védekeznek, hogy még egy perverz roh....adék ne szólítsa őket le, és hadd intézzék a dolgaikat??? :) ez nem fordul meg a fejetekben :D
2015. máj. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!