Tényleg engem néznek a csajok, vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Röviden a sztori, lefogytam 50kg-t és növesztettem egy tök jó hajat, azóta úgy érzem, hogy egy csomó csaj megnéz az utcán, rámmosolyog, az étteremben, boltban kedvesebbek az eladók, stb.
Jól érzem, vagy csak beképzelem?
23F
2015. febr. 22. 01:41
1/3 anonim válasza:
Hát ezt így konkrétan nem lehet megmondani, hogy téged néznek-e.
De a szép emberekkel kedvesebbek. Plusz, ha jól érzed magad a bőrödben, az is sokat dob a kisugárzásodon.
Velem is nagyon kedvesek voltak az emberek, mikor sovány voltam. Mióta híztam 20kg-ot, most ugyan ez van, csak fordítva.
3/3 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy tetszetősen nézel ki. De mivel nem látunk téged sem az átváltozásod előtt, sem most, így nem tudunk neked reális választ adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!