Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beképzelem, vagy tényleg a...

Beképzelem, vagy tényleg a lányok kisugárzása manapság?

Figyelt kérdés
Akárhova megyek, szinte csak "jéghercegnőket" látni. Flegma arckifejezés, lebiggyesztett ajkak, "ha hozzámszólsz beverem a képed" üzenet sugárzik róluk, semmi kedvesség, lágyság, nőiesség. Már lassan ott tartok, hogy még az időt sem merem megkérdezni tőlük. Csak beképzelem, vagy tényleg sok az ilyen?
2015. máj. 9. 15:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem képzeled be, mind ilyenek...
2015. máj. 9. 15:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sok. De még mindig vannak vidám egész nap nevetgélő csajok, csak kevesebb. 23f
2015. máj. 9. 15:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Beismerem, néha én is tudatosan én is csúnyán nézek, de tényleg ritkán, mikor láthatatlan akarok lenni, és nem akarom, hogy rámnézzenek, hozzám szóljanak. Villamoson viszont mindig szembejön velem ez a búval, utálattal b@xott tekintet.
2015. máj. 9. 15:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,de bevallom,igen,rengeteg ilyen nőtársam van.Mondjuk többnyire én is próbálok komolynak tűnni,és nehezen engedek magamhoz közel embereket.Ennek viszont ugye megvan a maga oka.Ugyanakkor ha valakin látom,hogy kedvesen próbál felém közeledni,én ugyanúgy fogok viszonyulni hozzá.
2015. máj. 9. 15:39
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Én nem nagyon találkoztam olyanokkal akik "normálisak". Mind beképzelt, és flegma. Az újabb generációk még jobbak lesznek.
2015. máj. 9. 15:40
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Ezert van olyan sok meleg ferfi:)

Teljesen megertem sracok:)

20N

2015. máj. 9. 15:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Jó, hogy nőnek születtem. :) Leszólítanak a fiúk 100 lányt, ebből egy hajlandó fogadni a közeledésüket. A maradék 99 meg gyilkol a tekintetével, vagy egyenesen lehordja őket. Nem csoda, hogy nem mernek kezdeményezni már a pasik.
2015. máj. 9. 15:46
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

Beképzeled szerintem. Sokat utazom tömegközlekedésen, és nem ezt tapasztalom... persze vannak olyan csajok, mint írtad, de szvsz közel sem olyan a többség. :)

21/F

2015. máj. 9. 15:47
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Pontozzatok le, fáj az igazság mi? :D
2015. máj. 9. 15:47
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
#8 te az orszagban elsz???
2015. máj. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!