Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Beképzelem, vagy némelyik...

Beképzelem, vagy némelyik embernek tényleg ilyen a kisugárzása?

Figyelt kérdés
Megyek az utcán, jogosan, mivel érkezési sorrend van (egy bizonyos minimum sebesség felett), elöl. De lehúzódom hamarabb a tervezettnél, ha meg kell állni, amikor pocsék kisugárzású ember jön mögöttem. érzem utlja, hogy én is ottvagyok, csak mert ő minden helyet magának akar. Pl mert kövér, vagy rossz napja van, nem tudom. Veletek van ilyen, vagy bekepzelem?

2014. aug. 7. 20:01
 1/5 Melinda:D ***** válasza:
Ha utánnam egy ilyen ember jönne ( zavarná h ott vagyok) én még le is lassítanék.. Mert hát mit képzel??
2014. aug. 7. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen eleinte en is így reagáltam. De az felborítja a nyugalmamamt. A 100. eset után te is a nyugalmat választanád
2014. aug. 7. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Üldözési mánia egy kicsit befigyelhet. Ezt a minden helyet magának akar dolgok nem igazán értem, főleg a felhozott példákat. Nem csak a kisugárzása rossz, te is beleképzelsz rendesen.
2014. aug. 7. 20:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, utánna meg véletlen se akar kikerülni. Utálom, ha idegenek hozzámérnek. Csak mert.
2014. aug. 7. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen csak megyek semmi és senki nem érdekel embereket én Praha-nak hívom. Nem kisugárzás, csak simán parasztok.
2014. aug. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!