Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jelent valamit,...

Szerintetek jelent valamit, vagy csak udvarias a srác, esetleg beképzelem a dolgot? 20L

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Nem ismerjük egymást. Észrevettem, hogy buzgón köszön nekem, ha reggel összetalálkozunk, illetve délután is. Mindig olyan kis komoly arcot vág. Mindegy, hány haverjával jön, mindig odaköszön hangosan. Olykor az arcomon felejti a pillantását.

Ahogy jöttek nemrég a haverjaival az utcán, úgy tűnt, mintha a szeme sarkából nézett volna.

Olyan is volt, hogy ő gyalogosan jött az utcán, én kocsival (igaz hátul ültem). Mikor elmentünk mellette hátrapillantottam és ő is hátrafelé nézett hosszasan. Bár lehet teljesen mást nézett, igaz senki sem ment a háta mögött.

Szerintetek?

2015. máj. 2. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit.
2015. máj. 2. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos tetszel neki,vagy szimpi vagy.
2015. máj. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!