Lanyok, ha egy baratnotok egy fos pasival volt, akkor kirohogitek vagy jopofiztok neki, hogy a srac jol nezett ki?
velem a kovetkezo esett meg:
Van egy csaj, akit egyszeruen addig zargattam, mig szet nem tette. Marmint nem zaklattam, csak nem hagytam kihalni a lz interakciot.
Es ennek a csajnak vannak szobatarsai akik vekony, csinos lanyok, tehat akkor sem dugnanak alacsony, nyeszlett, gyerekkepu fiuval, ha az lenne az utolso a foldon...csak es kizarolag magas, jokepu, EMBERI FORMAJU pasikkal dugnaak az ilyen lanyok!
De a csaj meg kicsit husisabb meg nem annyira szep, mint a baratnoi ezert en is jo voltam neki.
Mondjuk persze o is dughat epkezlab, emberi meretu pasikkal, mivel no.
Es nyilvanvalo h kibeszelték h milyen voltam az ágyban (nem voltam rossz).
Csak azt nem ertem, h miert kell jopofozni, miert nem lehet azt mondani, h te lany figyi hogyan voltal kepes ilyen kis gyik gyerekkel lefekudni, ha ott van az a sok EMBERI FORMAJU ferfi, akikkel amugy kefelni szoktal?
Na es en meg megkerestem facebookon a csaj baratnoit es kuldtem nekik magamrol kepet, h igazan jarna egy "vallveregetes" a csajnak amiert velem lefekudt..
Es a barátnő meg eljatszotta, h o azt se tudja mirol van szo
..
Szanalmasak ezek.
Összefoglalva: utálod a nőket, de mivel dugni akarsz, lefeküdtél egy kevésbé vonzó lánnyal és most hősnek érzed magad.
De a nőgyűlöleted nem hagy nyugodni, ezért beteges módon a csinos barátnőknek undorító üzenetet küldtél, csak hogy megnyugtasd pici torz lelkedet, tovább táplálva tévképzetedet, de tudnod kell: a legtöbb ember nem szeret ismeretlenül másokat sértegetni. Ettől függetlenül fel vagy háborodva, hogy nem sértegettek téged halálra és nem küldtek el melegebb éghajlatra.
Hányingerkeltő a viselkedésed, ajánlok egy pszichológust, neked szükséged van rá.
bocs, de a fiuk nem szepitenek ha egyik haverjuk rút novel dugott...
En is megmondanam haverjaimnak h fubaz ezt a rondasagot megsporolhattad vna...
Pszichologushoz meg jartam masfel evet, nem kene azt hinni h ez a varazspirula.
Pszichiatriara is tovabbkuldott a vegen, de a felirt gyogyszertol majdnem osszeestem iskolaba menet még egyetemen, ugyh ment a kukaba.
"En is megmondanam haverjaimnak h fubaz ezt a rondasagot megsporolhattad vna... "
Nem is tudtam, hogy azok a lányok is a haverjaid, hogy ilyen választ várj.
Egyébként: mostani barátommal 2 éve vagyok együtt, több barátom és legjobb barátnőm elején egyszer (!) megmondta, hogy nem tudják mit eszek rajta, mert szerintük ronda, de nem szólnak bele a kapcsolatomba. Azóta tényleg nem tették, tiszteletben tartják, hogy nekem ő a választottam. Szóval nem, nem szoktuk egymást sértegetni, se a párunkat.
Szexuális életem kitárgyalása:
"És veletek minden rendben?"
"Igen"
"Minden értelemben?"
"Igen, köszönöm".
Az, hogy te milyen témákat, milyen részletességgel és milyen stílusban teszitek egy másik kérdés.
És nem az én dolgom eldönteni a "mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?" dilemmáját.
Az ilyen "de hat az en pasim is ronda de szeretem" sztorik mogott mindig az van, h az illetto pasi MAGAS
Szeretitek elhanyagolni ezt az apro kis reszletet pedig ez meghatarozo...
A barátom alacsonyabb nálam 2 centivel!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok 175 centi, ő meg 173!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!