Fiuk! Ha egy lany (15eves) igy oltozkodik, akkor csak kirohogitek es nem jonnetek ossze vele? (kepek)
Sokan piszkalnak, es kinevetnek amiert ilyen ruhakat hordok. Lehet bennem van a hiba, de nekem semmi furcsa nincs ezekben a ruhakban/cipokben. A ti velemenyetek? Hoztam pelda kepeket.
Teli:
Nyari:
Cipok:
Kepek ugy az egesz "szettrol".
Én nem vagyok fiú, de szerintem aranyosak ezek a ruhák. Valamiért emlékeztetnek a japán animékre/mangákra. Azok közül szoktak néhányban ilyen cuccokban flangálni a lányok.. :D
16/L
Nem számít, hogy mit hordasz. Ha így érzed jól magad akkor maradj ilyen, ettől vagy egyéniség.
Különben is mi a lány nézzük nem a ruháit, szóval nem is az dönt, az csak az első benyomást határozza meg.
Már kissé idősebb vagyok szóval valószínű az én véleményem már nem teljesen kompetens azokhoz a srácokhoz mérten akik szóba jöhetnek nálad.
Tetszik.. Olyan kis aranyos.. vagy mi..
Szerintem ezzel semmi baj nincs..
17/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!