Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Ha egy lany (15eves)...

Fiuk! Ha egy lany (15eves) igy oltozkodik, akkor csak kirohogitek es nem jonnetek ossze vele? (kepek)

Figyelt kérdés

Sokan piszkalnak, es kinevetnek amiert ilyen ruhakat hordok. Lehet bennem van a hiba, de nekem semmi furcsa nincs ezekben a ruhakban/cipokben. A ti velemenyetek? Hoztam pelda kepeket.

Teli:

[link]

[link]

[link]

Nyari:

[link]

[link]

Cipok:

[link]

[link]

[link]

Kepek ugy az egesz "szettrol".

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 16. 00:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Kedvenc anime?..hat kimondottan egyet nem tudnek mondani..De talan az Itazura na kiss, mar tobbszor vegigneztem de meg mindig imadom.

De nagyon szeretem a Kuroko no Basuke, no.6, Hiyokoi(teljes mertekben meg tudom erteni a csajt hogy komplexusa van az alacsonysaga miatt!), elso animem az Inuyasha volt, ez egy kulonleges anime nekem, de a sukitte ii na yo is nagy kedvencem. Igaz hogy Hiyokoit manga formajaban olvasom,de lattam azt a par reszt belole anime formajaban. (zarojelben hozzatennem hogy a junjo romaticahoz hasonlo animeket sem vetem meg)

2014. aug. 16. 01:56
 22/31 anonim válasza:
szerintem aranyos :) engem is a japán cuccokra emlékeztet. nekem tetszik :) 25\F
2014. aug. 16. 08:08
 23/31 anonim válasza:
Csinos ruhák egy 15 évesen. Azon a lányon, aki a fotón van jól néz ki. Nem akarlak bántani, ne gondolj rosszra, de nem mindenkin áll jól ugyanaz a ruha. Megtennéd azt hogy mutatsz pár fotót, amin te vagy ilyen típusú ruhában. Csupán azért hogy reális választ tudjunk adni.
2014. aug. 16. 08:33
 24/31 anonim válasza:
Eddig hány privit kaptál?
2014. aug. 16. 12:35
 25/31 anonim ***** válasza:
O akkor csak en vagyok olyan beteg aki a mirai nikki, monster, another, elfen lied, code geass, death note vonalon mozog :(
2014. aug. 16. 14:04
 26/31 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.:) A Death Note-ot en is lattam es a Mirai Nikki-be is beleneztem.:D

Amugy olyan 10valahany uzenet jott.

De itt is mondanam. Ne irjon senki.

2014. aug. 16. 17:34
 27/31 A kérdező kommentje:
Ja es, igazabol eleg vekony vagyok. 39-40kg, es 160cm. Szoval rajtam is valahogy igy allnak a ruhak.
2014. aug. 16. 17:36
 28/31 anonim ***** válasza:

A ruhák aranyosak.Bár az olyan ázsiai lányoknál mint amik a képeken vannak még a láncfűrész is aranyos.

A cipő kicsit fura de szerintem érdekes cuccok,és azt hordod amit szeretsz és nem azt amit a sok balfa.sz felvesz mert "ez a divat".

2014. aug. 16. 22:51
 29/31 anonim ***** válasza:

én nem nevetnélek ki

most nézem a Kuroko no Basuke 2. évadját :d

F20

2014. aug. 17. 11:46
 30/31 anonim válasza:
Szia! nincs ezekkel semmi baj, ez a divat, ja igen és tudod mindig kinevetik azokat akiknek van stílusuk és enyéniségük(szaknyelven "kreténeknek" hívjuk az ilyen betegségben szenvedő embereket) :) ;)
2014. aug. 27. 22:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!