Mit csinaljak, hogy jobban megszeressen? Kérleeek valaszoljatok! Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy srác akibe szerelmes vagyok. Ez a srác szerelmes volt egy lanyba de a lánynak van barátja. Eddig hulyitette ezt a fiút akive szerelmes vagyok de nemrég megmondta neki h többet nem beszelhetnek mert a pasija dobni fogja o meg azt nem akarja. Aztan a csaj pasija belépett a csaj fbjere es tiltotta ezt a srácot. A srác nekem mondta, hogy már nem érdekli a csaj és el akarja felejteni.amig a csaj nem mondta neki h többet nem beszelhetnek addig mindig a csajrol beszélt most meg már nem szól rola egy szot se. Tudom, hogy még nem felejtette el de amikor legutóbb talalkoztunk azt mondta, hogy vam esélyem de ő nem akar úgy semmibe bele kezdeni hogy nem érez semmit irántam. Vagyis de érez. Többet mint baratsag de kevesebb mint szerelem es neki ez nem eleg ahhoz hogy valamibe bele kezdjen mert nem akar később osszetorni ha rosszul sül el. Meg azt is mondta, hogy csinaljak valamit amitől jobban megszeret es akkor lehet hogy mas lesz minden. Szoval el kell ernem hogy teljesen belém szeressen vagyis jobban szeressen mint most. Sajna eddig barmikor talalkoztam vele a szorakozo helyen ahova ő is es en is jarunk, mindig sirtam miatta es neki elege lett ebbol szoval vissza taszitottam. Legutobb viszont nem sírtam még akkor sem amikor haza ment és ez mar jo. Remelem.. segitsetek!! Adjatok tanacsokat. 17L2015. máj. 8. 03:11
1/5 anonim válasza:
Komolytalan lenne ha most itt tanácsot osztogatnék. Kapsz 10 embertől tanácsot. Nagy általánosságban igaz lehet amit irnak. De ugyan ugy elronthat egy életre mimdent. Higgatan legyél mellette. Tudja, érezze hogy rád számithat. A látoterében maradj.
Hidd el! Nem tette magát még túl rajta! Kell neki a barát még majd aki meghallgatja őt. Szerintem ha igazán szerette a lányt, nem áll készen egy komoly kapcsolatra.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg legyen méltóságod és ne pitizz ennek a bunkónak. Csak mert ő volt olyan szánalmas, hogy egy foglalt lány után fusson, és most úgy próbálja helyreállítani az önbecsülését, hogy veled játszadozik, még nem kell neked is elkövetned ugyanazt a hibát. Elege van belőled, ha sírsz, ráadásul az ő hibájából, ahelyett, hogy megsajnálna és lenne egy kis bűntudata, mint egy normális embernek? Ő nem elég jó még barátságra sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Első koszonom.
Masodik rosszul fogalmaztam. Magát utalja azért hogy miatta szendvedek. Masodik neked is koszonom
2015. máj. 8. 10:29
4/5 anonim válasza:
Akkor nem kellene húzni előtted a mézesmadzagot, hogy ha elég jó kislány leszel, talán megjutalmaz. Tisztességes ember ilyenkor távol marad a komoly kapcsolatoktól és azoktól, akik komolyat akarnak tőle, és magában teszi túl magát a csalódásán. Még ha valami lazát ajánlott volna majd alakul-alapon, de hogy csak te törd magad, talán hiába... Bármennyire vonzódsz hozzá, nem éri meg. Tapasztalat.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom. Innentől nagy ivben kerülni fogom akár haa buliban vagy valahol össze futunk. Nem teszem tönkre magam miatta
2015. máj. 8. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!