Férfiak meg válaszoljátok ezt a kérdést?
tarsasagban mindenki szeret egy kicsit villogni. es a legtobben nyuszik, ha kettesben maradnak egy novel es cselekedni kell.
szerintem tetszel neki, a tudomasodra hozta, hogy meg akar fektetni, de nem mer ennel tobbet tenni.
vagy a masik lehetoseg az, hogy csak szivat es nem gondol semmit komolyan.
en lehet, hogy megjatszanam azt, hogy ha kettesben maradok vele, a kepebe mondom: "ha akarsz valamit, mondd meg nyiltan, de ne jatsz velem"
ha erre annyit reagal, hogy behuzza fulet-farkat, akkor egy komolytalan senki. ha meg vigyorogva elkezd vetkozni, akkor... a tobbit talald ki :)
nincs annal egyszerubb es jobb megoldas, mint hogy rakerdezel. ezzel cselekvesre kenyszerited ot es vagy kellesz neki, vagy nem.
jol sejtem, hogy neked is tetszik? :)
nincs vesztenivalod, foleg ha joval idosebb nalad, vagy mondjuk csaladja is van, stb, stb. nagy valoszinuseggel meg akar fektetni, de ennyi. ne varj tobbet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!