Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez igaz, hogy...

Szerintetek ez igaz, hogy sose add ki másnak magad hogy megszeressen valaki mindig önmagad add?

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 08:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Is-is
2013. júl. 15. 08:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz.
2013. júl. 15. 08:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Én ha önmagam adom, amikor teljesen szerelmes vagyok akkor azzal csak a gond van. De megjátszani magam pedig nem tudom.

Állandóan bajba keveredem.

2013. júl. 15. 08:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindig önmagamat adom, pont ezért nem kellek senkinek. De ha meg nem így lenne, akkor azért utasítanának el...
2013. júl. 15. 08:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha eljátszom amit a másik akar látni, akkor "hamar" megkedveltetem, de amikor megunom a színjátékot (márpedig egyszer megfogom unni), akkor átváltozok igazivá, amit lehet nem kedvelne. Ez csúnya válás szokott lenni.

Ha az őszintét játszom, akkor kevesen kedvelnek, de akik még ennek ellenére is szeretnek, azokat nem lehet lerázni semmilyen undormányos viselkedésemmel, mert így szeretnek.

Mi a célod az ismerkedéssel? Rövidtávú siker, vagy hosszútávú hűség? :) 22f

2013. júl. 15. 09:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy könnyebben felszedsz valakit, ha megjátszod magad... de hosszabb távon mindenképp jobb az őszinteség.
2013. júl. 15. 09:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Legutóbbi hódításom abból állt,hogy kiadtam magam FBI ügynöknek! Szóval nemistudom... csatlakozom az előttem szólokhoz,attól függ mit szeretnél sok szexet sok nővel,vagy nemolyan sok szexet 1 nővel ^^
2013. júl. 15. 09:19
 8/13 hunbula ***** válasza:
Én magamat adom, nem színlelek, nem játszok meg semmit. Akinek így is kellek, az marad, akinek meg nem tetszik mehet másfelé boldogságot keresni és nem fárasztjuk egymást fölöslegesen. Ilyen egyszerű.
2013. júl. 15. 09:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Igazuk van, akik mondják, hogy ez a célodtól függ.

Egy éjszakára megjátszod magad, akkor nyilván nem lesz komolyabb gondod belőle, hosszú távon, legfeljebb egy nemi betegség.

Ha viszont hosszú távra tervezel, akkor meg tényleg jobb önmagad adni. Ha már szeretnek, akkor téged fognak szeretni, és nem egy megjászott valakit. Sokkal nehezebb éveken keresztül fenntartani egy álcát, mint megtalálni azt a valakit, aki téged önmagadért fog szeretni.

az egyik válaszolónak pedig... szerintem a barátom, hogy velem jár, sokkal több szexhez jut, mintha csak hétvégéken bulikban szedne össze nőket. hétközben minden nap találkozunk, akkor minden nap van, a hosszú hétvégéken meg, amikor egymásnál alszunk, még több... szóval ő egy nővel sok szexhez jut, és sok nővel lenne nemis olyan sok szex, ha mindig megvárná a hétvégét, vagy esetleg az alkalmat, a megfelelő lányt egy bárban, stb... egy biztos nővel sokkal több szexhez jut az ember. szerintem.

2013. júl. 15. 09:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves #9-es!

Mindenki más és más,persze vannak nimfomán nők is,de őket megkell találni,vannak olyanok mint te akik mindennap igénylik a szexet,vannak olyanok akik hetente megelégszenek 1el,és vannak olyanok akik csak arra várnak,hogy egyszercsak megtalálják a Don Juan-jukat!

Nemáltalánosítottam mint láthattad,amúgy meg mindennapra lehet találni valakit,ha okosan alakítod a napod!

2013. júl. 15. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!