Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, hogy egy lany megszeressen, megakarjon kapni, ossze akarjon jonni, vele akarjon lenni egy sraccal?
Itt az a kerdesem, hogy ha szeretsz egy lanyt, es osssze akarsz jonni vele, akkor miket lehet tenni, mondani, hogyan lehet viselkedni vele, hogy erezze hogy nagyon fontos o a szamodra, hogy veled akarjon lenni.
Hogyan lehet ugymond "bolonditani" persze csak jo ertelembe, hogy meg akarjon kapni, es ereztetni vele hogy o fontos, nagyon bejon neked, ossze akarsz jonni vele?
Remelem ertheto, hogy mire gondolok. :)
Hát ez úgy van hogy minél jobban lesz*rod őt annál jobban akar téged :D Nagyon gáz, de így van....
Volt egy srác. Elkezdtünk randizgatni de semmit sem éreztem iránta. Ő udvarolgatott, jajj mondom ebből nem lesz semmi. Na jó külsőleg tetszett de ennyi. Aztán már kezdtem volna azt mondani hogy hagyjuk az egészet, míg nem elkezdett hanyagolni. Mondom mi vaaan? :D És akkor meg már én voltam oda érte.
De amúgy kedveskedés, érdeklődés, udvariasság. Ja és ne nyomulj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!