Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, hogy egy lany megszeressen, megakarjon kapni, ossze akarjon jonni, vele akarjon lenni egy sraccal?

Figyelt kérdés

Itt az a kerdesem, hogy ha szeretsz egy lanyt, es osssze akarsz jonni vele, akkor miket lehet tenni, mondani, hogyan lehet viselkedni vele, hogy erezze hogy nagyon fontos o a szamodra, hogy veled akarjon lenni.

Hogyan lehet ugymond "bolonditani" persze csak jo ertelembe, hogy meg akarjon kapni, es ereztetni vele hogy o fontos, nagyon bejon neked, ossze akarsz jonni vele?

Remelem ertheto, hogy mire gondolok. :)

2013. jún. 4. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Kettőt és könnyebbet
2013. jún. 4. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

Hát ez úgy van hogy minél jobban lesz*rod őt annál jobban akar téged :D Nagyon gáz, de így van....

Volt egy srác. Elkezdtünk randizgatni de semmit sem éreztem iránta. Ő udvarolgatott, jajj mondom ebből nem lesz semmi. Na jó külsőleg tetszett de ennyi. Aztán már kezdtem volna azt mondani hogy hagyjuk az egészet, míg nem elkezdett hanyagolni. Mondom mi vaaan? :D És akkor meg már én voltam oda érte.

De amúgy kedveskedés, érdeklődés, udvariasság. Ja és ne nyomulj :)

2013. jún. 4. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy egyedinek, különlegesnek érezze magát. Milyen értékeket látsz benne? (A külsőn kívül, mert az túl sablonos?) Azt kezd el finoman dicsérni. Ha okos, az eszét. Ha megértő, akkor azt. Ha mindenkivel kedves, akkor azt. Érezze, hogy nem csak egy nő a sok közül, hanem az egyetlen, megismételhetetlen.
2013. jún. 4. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
ha tetszel vkinek akk úgyis csak veled akar lenni, ha meg nem akk nehéz megkedveltetni magad vele
2013. jún. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!