A gazdag srácok miért csúnyák?
Csak szeretném jelezni mindenkinek, hogy a kérdező kamu.
Persze ez nyilván sejthető volt, ezért is írtam rá - gondoltam jót mulatok majd a lebuktatásával :)
Ugyanis vagy valóban ilyen srácot keres és akkor rám akadt - történetesen magasan a magyar átlag felett keresek, annak több mint 10x-esét és még eléggé jól is nézek ki. Ekkor azért alakult volna ki vicces helyzet, mert imádom az aranyásókat szívatni.
Sajnos ennél prózaibb a dolog - nem aranyásó, csak simán troll.
Szóval átküldtem a képeimet, elég helyesnek ítélt és a jövedelmem alapján is megfeleltem - ezért cserébe küldött egy FB accountot. Ami nyilvánvalóan nem az övé volt, még a helyesírása sem volt hasonló, nem hogy az összebenyomás többi része.
Itt futottunk pár kört, miszerint nem én vagyok kamu, de mondtam neki oké ráírok erre az accountra, válaszoljon akkor persze ha tényleg ő. Ezt nyilván nem sikerült abszolválnia, illetve bepróbálkozott azzal, hogy ő válaszolt is, de erre elküldtem egy print screen-t hogy ez nem így van.
Mire előjött egy olyan mesével, hogy beszarás - miszerint az öccse vette át a gépe felett az irányítást és ezért produkál ilyen furcsa jelenségeket :)
Nem értem, ha valaki hazudik miért nem csinálja jól. Ha meg hülye hozzá, miért nem vallja be hogy egy troll, amit amúgy is mindenki sejtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!