Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság azoknak a pasiknak van csak esélyük barátnőre szert tenni akik nem csúnyák? És ha az illető csúnya és nem is gazdag, akkor kegyetlenül esélytelen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 14:45
1/27 anonim válasza:
egyáltalán nem.
csak keresnie kell egy ugyanolyan csúnya csajt, így fair.
2/27 anonim válasza:
Szerintem te azért vagy kegyetlenül esélytelen mert az elmúlt hetekben csak 800 kísértetiesen hasonló kérdéseket tettek fel, te meg egyiket sem találtad meg.
22/L
3/27 anonim válasza:
az első az 1 nagy hülyeség.
én mondom.
a magunkfajta csúnya fiúknak maradnak a prostituáltak.
4/27 anonim válasza:
Első válaszoló, nincs igazad, mert én bepróbálkoztam egy csúnya csajnál, de még ő is lekoptatott!
6/27 anonim válasza:
Kedves 22/L, ha már oltogatod, had kérdezzem meg, nálad mégis mennyi esélye lenne egy olyan embernek amilyen a kérdésben van megfogalmazva?
7/27 anonim válasza:
azért nem sikerült a csúnya csajt felszedni, mert ők a hercegről álmodoznak aki lovon érkezik
8/27 anonim válasza:
"azért nem sikerült a csúnya csajt felszedni, mert ők a hercegről álmodoznak aki lovon érkezik"
Nem zavar, hogy ezzel ellent mondasz az első válaszodnak?
9/27 anonim válasza:
én nem akarok csúnya barátnőt,de a szép lányoknál nem tudom mennyi esélyem van,és az a baj,hogy mindig a legszebb csajok kellenek,mást nem is tudok elképzelni magam mellé
10/27 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre, hogy a lányok kategorizálnak. 3 féle pasi van, van a csúnya, a nem csúnya és nagyon menő baxógép. Nos az elsővel szóba sem állnak, ha barátkozni akar a fiú, akkor is elzavarják. A második az átlagos fiúké. Velük szeretnek barátkozni, és ha idővel megismerik, akkor lehet több a dologból. A 3. csoportba, meg azok tartoznak, akikkel hülyére keféltetik magukat az egy éjszakás kalandokban. Szvsz a 3 kategória legnagyobb vesztese, az első kategória.
2011. nov. 27. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!