Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányok jó pasival is simán összejöhetnek, csúnya pasik meg senkivel sem ismerkednek, vagyis ők esélytelenek?
"Csúnya vagyok, ezért csak ronda férfiakkal ismerkedem..."
"Úgy tűnik a szép emberek szép emberekkel házasodnak, mint ahogy a kevésbé vonzó egyének is kevésbé vonzó párt választanak maguknak" - nyilatkozta Dan Ariely a viselkedési tudományok professzora.
"Úgy tűnik a szép emberek szép emberekkel házasodnak, mint ahogy a kevésbé vonzó egyének is kevésbé vonzó párt választanak maguknak" - nyilatkozta Dan Ariely a viselkedési tudományok professzora.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a kevésbé vonzó külsejű embereknek boldogtalannak kéne lenniük, és meg kéne elégedniük a középszerrel. A kutatás eredményei szerint a kevésbé vonzó emberek a külsőségeknél előbbre tartják a belső tulajdonságokat, különösen a humort.
A felmérés szerint a férfiak nehezebben ítélik meg saját magukat, így hajlamosak náluk szebb nők társaságát keresni. A nők ezzel szemben általában tisztában vannak saját értékeikkel, így sokkal inkább képesek a megfelelő partner kiválasztására. A kutatók szerint a külső tényezők mindkét nemnél fontos szerepet játszanak a párválasztásban.
Ezt olvastam valahol. Én pont fordítva látom. A csúnya lányok is megszerzik maguknak a jó vagy átlagos pasikat, de a csúnya pasik soha a b.dös életbe nem szerzik meg a jó nőket. Hacsak nem gazdagok.
Oké, akkor általánosítsunk.
A csúnya lányokat is meg akarják dugni a pasik, főleg azok, akiknek mindegy csak szex legyen, aztán dugás után lehet lesz belőle kapcsolat.
A nők semmilyen férfit nem akarnak megdugni, hanem szerelmet keresnek, ezért hormonális indíttatásból nem kell beérniük azzal, aki akad, hanem ráérnek várni.
6523. ilyen jellegű kérdés és az esetek döntő többségében a kérdező úgyis kihozza, hogy ő a legrondább a világon, neki soha nem lesz nője, ebből következik, hogy minden nő büdös kva.
Ide is beírom a szokásosat:
A gyik-on való vinnyogással még soha senki nem szerzett nőt. Az ilyen hozzáállással sem.
Get a life.
"Elárulhatnád a titkod"
Hát semmi titok nincs ebben, egész egyszerüen arról van szó, hogy létezik millió féle nő a világon, millió féle izlésvilággal, épp ezért hülyeség általánositásokat ráhúzni, hogy a nők kire buknak, meg kire nem.
Nyilván létezik egyfajta szépségideál, mostanában ezek a kockahas-szoli-smink-hófehérmosoly-b*zigyerekek, és az is lehet, hogy a nőknek mondjuk a 60%-a erre bukik, mert könnyen befolyásolható az izlésük, de a maradék 40%-ban meg bőven lehet találni olyat, akiket le lehet vadászni.
"Akkor mégis jóképű gyerek lehetsz."
A jóképüség k*rvára relativ, pont a fentebb leirtak miatt. Nyilván létezik csomó nő, aki szerint nem vagyok jóképü, de létezik egy csomó olyan is, aki szerint meg az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!