Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik irányba van elferdülve az orrsövényetek? Csúnya az ha eléggé ferde?
Figyelt kérdés
Olvastam vhol egy orvosi könyvben, hogy az emberek 90 valahány százalékának vmelyik irányba(ha frontálisan nézed)el van ferdülve az orrsövénye. Titeket zavar ez?2011. nov. 8. 11:57
1/9 anonim válasza:
hogyne gyakran nézem más emberek orrát a világ legjobb hobbija, leginkább a balra fordulókra izgulok
2/9 Virág6 válasza:
Ha látszatra nem is zavarja,de légzésben biztos.Orsövényferdülést meg lehet műttetni,és akkor jobb lessz a levegővétel.
3/9 anonim válasza:
Az (elvileg) nem látszik kívülről. Én tavaly egyenesítettem ki légzési problémák miatt.
4/9 Virág6 válasza:
Az orsövényferdülést látni kívűlről.mért nem látni ha valakinek ferde az orra?Vannak férfiak,akiknek még szexis is lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
Az orrsövényferdülést tényleg nem látni kívülről. A sövény az ami kettéválasztja az orrlyukakat. Kívülről egész mást látsz. És hát tényleg nincs kívülről egyenes orr. Hacsak nem plasztikázott.
2011. nov. 8. 12:42
6/9 Virág6 válasza:
Én csak apuról indultam ki,mert neki ferde,és a doki azt mondta azért mert orrsövényferdülése van.Persze nem meri megműtettni.:)
7/9 anonim válasza:
igen érdekes kérdés a randizás témakörében.. randi közben vizsgálod?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem hát csak annak érdemes megműttetni, akit zavar a légzésben. Akit nem, annak felesleges kés alá feküdnie.
2011. nov. 8. 14:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!