Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők milyen jelek alapján...

A nők milyen jelek alapján látják egy ismeretlen férfiról, hogy jól szituált illetve gazdag?

Figyelt kérdés

Elsősorban hölgyek válasza érdekelne és leginkább az öltözködéssel kapcsolatban. Arra lennék kiváncsi, hogy melyek azok a stílusbeli vagy viselkedésbeli jelek, amely alapján érzékelik, hogy a (még) ismeretlen férfi jól áll anyagilag.

Nyilván a feltűnő márkajelek, feliratok nem ez a kategória, pont a csóró, de gazdagnak látszó emberek szoktak ilyen ruhákban járni.

(Azt a választ most hagyjuk, hogy az ismerkedésnél nem ez számít, illetve nem ennek kellene számítania.)

2015. ápr. 30. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem a legolcsóbb sörre hívja meg a kiszemeltet.
2015. ápr. 30. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
verda
2015. ápr. 30. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Akinek ez fontos, az hidd el, felismeri a márkás cuccot, hiába nincs rajta 10 centis betűkkel. Autó, óra, cipő, ruhák...

Én mondjuk nem értek annyira a divatcikkekhez, hogy felismerjem, milyen árkategóriájú ruha vagy óra van valakin, de azért a nagyon olcsó cuccokat valószínűleg én is meg tudnám különböztetni a méregdrága cuccoktól.

2015. ápr. 30. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk, hogy nem a gazdag pasikra megyek (elsősorban mert leszbikus vagyok), de a barátaim és a rokonságom nagy része igazán gazdag, ahogyan én is. Az ember ruháin rögtön meglátszik, hogy milyen. A szabása, ahogy áll rajta, illetve a kisebb márkajelek is elárulják ugyebár. Nem kell óriási márkajel a ruhára, a kis jelet is felismerik. Nem nehéz kiszűrni, hogy ki a ténylegesen gazdag és ki az, aki csak annak mutatja magát.
2015. máj. 1. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!