Gazdag vagyok és le se tojnak az emberek. Akik gazdagok, azok hogyan csinálják, hogy ismeretlen emberek is figyelnek rájuk csak azért mert gazdagok?
Nem tudom hol élsz, hogy ennyire nem törődnek veled, ha nem látszik rajtad a gazdagság. Én totál csóró vagyok, de még sosem mellőztek emiatt. Mondjuk aki külső alapján megítéli a vagyoni helyzetem, annak adok egy medált. Nézd meg a F1 topmanagereket: elképesztő mennyiségű pénzük van, de sokszor úgy néznek ki, mint egy hajléktalan bácsika.
Nem szeretjük errefelé azokat, akik hivalkodnak a pénzükkel.
Mi az a Breitling óra? :P
Amúgy meg egyszerű: ne látszódjonrajtad a pénz. Ez nem azt jelenti, hogy ezentúl csövesnek kell öltöznöd, csak hogy nem kell, hogy telezsúfold magad látványosan dréga ékszerekkel és egyéb kiegészítőkkel.
Amúgy meg nem értem a konkrét problémádat: egyszer azt írod, hogy kínos, hogy a gazdagokkal mindig kedvesek és körülugrálják őket, máskor meg azt, hogy téged levegőnek néznek, hiába vagy pénzes. Ez a kettő hogy jön össze nálad? Nem pont azért vagy úgymond "nem hivalkodó", hogy ne rajongjanak körül? Vagy mi a problémád? Hogy átlagemberként kezelnek? Tényleg nem értem...
Hát nem elég neked, hogy anyagiakban gazdag vagy, még az emberek figyelmét is magadra akarod vonni ?!!
Ha gazdagságodat akarod érzékeltetni, azzal csak mások irigységét, rosszabb esetben mások rosszindulatát váltod ki irántad. Légy egyszerű de nagyszerű ember. Vannak nekem gazdag barátaim, azok nem érzékeltetik senkivel, hogy gazdagok, de annál inkább nagyszerű, szeretetre méltó emberek, ők tudják, hogy az igazi gazdagság nem az anyagiakban rejlik. A normális ember nem valakinek gazdagságára figyel fel hanem kilétére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!