Fiúk, férfiak! Mit szólnátok ahhoz ha egy ismeretlen lánytól "szerelmes levelet" kapnátok?
Figyelt kérdés
Annyit még hozzáfűznék hogy nem vagyok topmodell, sem bányarém, abszolút átlagos nő vagyok, és sajnos nincs rá lehetőségem hogy csak úgy összefussak a kiszemeltemmel mert messze lakunk egymástól.2015. ápr. 27. 16:22
2/12 Interferencia válasza:
Nem tudom, mi állna a levélben? Mert lehet kedves, de creepy is.
4/12 anonim válasza:
ha szimpatikus vagy, akkor mindegy mit írsz, tetszene. Ha nem akkor, jól esne, de úgyis kikosaraználak valamilyen indokkal.
5/12 anonim válasza:
Van barátnőm így kényelmetlen lenne a szitu...ha nem lenne, érdekelne a dolog, mert izgalmas lenne, hogy vajon ki lehet :) meg válaszolni rá...
22F
6/12 anonim válasza:
én azt hinném hogy valaki viccből, vagy fogadásból csinálja :D
7/12 anonim válasza:
Várjatok fiúk, mindjárt írok nektek szerelmes levelet! :*
8/12 A kérdező kommentje:
Olyan férfinak íródna aki nagy valószínűséggel sok ilyet kaphat, vizilabdás menő srác. Inkább humoros hangvételű, lehet kicsit creepy, igen :D
2015. ápr. 27. 16:27
9/12 anonim válasza:
mellékelj képregényt a levél mellé, hogy oldja a feszültséget.. :D
10/12 anonim válasza:
Ha azt sem tudom ki az a lány akkor hidegen hagyna és inkább kerülném messziről.
Csak úgy szerelmes lesz valakibe úgy, hogy nem ismeri? Úgy gondolnám vagy 12 éves vagy nem régen szökött a zárt osztályról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!