Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A gazdag srácok miért csúnyák?

A gazdag srácok miért csúnyák?

Figyelt kérdés
most nem azé de eddig akárhány gazdag pasim volt semeylik se volt olyan ami nagyon tetszene, jólvan elvittek étterembe meg minden cuccot megvettek de semelyik se volt izmos. egy jó pasi legen izmos és magas, jóképű meg jó haja legyen, nem igaz h olyan nehéz mindez? ha már én ilyen jól nézek ki most nem beképzeltségből de ez az igazság akkor ő is! és mielőtt leribacoznátok engem sose érdekelt pénisz mérete, 13 centissel is kielégítettek már, csak az zavar h akinek van pénze azu nem jó pasi
2015. máj. 4. 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Provokatív kérdés.
2015. máj. 4. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Bemutatnál pár pasidnak?
2015. máj. 4. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Már mindenki tudja, miért kellettél nekik :D Nyugi ha olyan "nőt" találnak a "gazdag" pasik akkor adnak magukra, de egy kur.vának minek? :D
2015. máj. 4. 16:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülhetnek a "régi, ocsmány, gazdag" pasijaid ,hogy megszabadultak egy aljas "aranyásótól". Ne haragudj de valami elképesztően unszimpatikus vagy ezek alapján amit leírtál.
2015. máj. 4. 16:22
 5/12 A kérdező kommentje:
én jól nézek ki, akkor miért nem igényes hozzám?
2015. máj. 4. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:

én annyira azért nem vagyok csúnya

24F

2015. máj. 4. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Nézd, ha jártál olyan pénzes srácokkal, akik igazán nem tetszettek, azért már jár egy kis címkézés. Lehet hogy a pénzes, és neked tetsző férfiaknál már nem vagy versenyképes.
2015. máj. 4. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
A farokméret nem számít nem az alapján ítélsz de legyen helyes magas okos izmos és legyen jó a haja. xD vannak ilyen pasik csak ők a jobb csajokkal mozognak sorry
2015. máj. 5. 02:15
 9/12 A kérdező kommentje:
én is jó csaj vok hidd el
2015. máj. 5. 11:13
 10/12 anonim ***** válasza:
ha te mondod.... de én azt írtam h "jobb" csajokkal...
2015. máj. 5. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!