Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki vevő arra...

Van itt olyan aki vevő arra hogy beszélgessen?

Figyelt kérdés

19/L

:DD

2015. máj. 1. 21:18
1 2
 11/20 anonim válasza:

Csak azt nem értem hogy ti is mit vártok srácok mikor van, hogy képcsere után/vagy előtt ti is csesztek visszaírni a másiknak:D

Tehát először a saját házatok táján kéne söprögetni életeim :*

22/L

2015. máj. 1. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
#11: Nekem nem szokásom szó nélkül lelépni, és szóvá is szoktam tenni, hogy hányszor csalódtam már másokban, akik így tettek. Erre a nőneműektől az a válasz szokott jönni, hogy ők nem ilyenek, mégis mindig ők lépnek le, meglehetősen pofátlan módon, és még a képcseréig sem kell eljutnunk, csak úgy nem írnak vissza többé.
2015. máj. 1. 21:48
 13/20 anonim ***** válasza:
#11: Hogy érted azt, hogy "ti"? Kik? Ahogy az előttem szóló is írta, nekem sem szokásom csak úgy lelépni. Ja, tűnjék bármilyen hihetetlennek is, vannak ilyen pasik.
2015. máj. 1. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem szokásom eltűnni. De itt úgy látom sokkal inkább a távolságokkal van a baj, mert ha addig sikerül is valakivel eljutnom, hogy hol lakik, akkor szinte mindig az van, hogy messze lakunk egymástól. Viszont volt olyan is, hogy csodák csodájára egy városban lakunk, de bezzeg az ilyenek abszolút meg sem nyikkannak, semmit sem írnak vissza.
2015. máj. 1. 22:01
 15/20 anonim válasza:

LEHET!! , hogy pont nem ti tűntök el, de nagyon sok férfi igen!! Szóval lehet hogy ti , srácok a saját sérelmeitek miatt írjátok le ezeket, de a férfitársaitok ugyanúgy lelépnek mint a lányok.Jó, nem mondom, a lányok is lelépnek, de van olyan, hogy bocsánatkérés is.

Míg vannak olyan lányok akik élnek ezzel a szóval, a férfiak nagyrésze nem ismeri ezt a szót. Nem általánosítok, de lehet hogy nem kéne 'támadni'. Mi van, ha azért szeretne beszélgetni mert nincsenek barátai? Vagy szimplán nem volt mit csinálnia? Atyaég, mert ti.. tökéletesek vagytok , mi? :D Ti is csak ítélkeztek. #11 voltam.

2015. máj. 2. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
#15: Miért, szerinted hány nő képes bocsánatkérésre, miután szó nélkül eltűnt, holott úgy érezted, hogy jól el tudtok beszélgetni? Egyik nap még jó minden, aztán meg azt veszed észre, hogy végleg eltűnt az életedből. Amúgy azzal nincs semmi baj, ha valaki nem akar "úgy" beszélgetni, de ez nem mentség arra, hogy pofátlanul lelépjen. Vagy ha azt mondja, hogy bocs, de nem lesz időm arra, hogy beszélgessünk, és inkább legyen vége, azt is megértem, de a szó nélküli eltűnésnek a nők igazi nagymesterei, ahogyan pl. itt is tapasztaltam. Előtte még előadják, hogy milyen jó veled beszélgetni, végre egy normális ember stb., aztán meg semmi. Hát gratulálok.
2015. máj. 2. 12:20
 17/20 anonim válasza:

Hiába írod ezeket, ti sem vagytok különbek. Dettó ugyanezt éreztetitek a másikkal aztán tegyük fel pl képcsere történik ,egyszer csak eltűnik. Ítélkezés ítélkezés hátán. Hagyjuk már a jótét lelkű férfiakat. Ritka mint a fehérholló. Titeket lehet megbántottak ,de lehet hogy őt is. Ezért inkább megalázzátok. **taps -taps**

2015. máj. 2. 12:31
 18/20 anonim válasza:
Ja és a férfiak is azért hagyják itt a beszélgetést mert lassabban írunk nekik vissza. De miért is ?! ja mert a sok perverz üzenetet szelektáljuk. pf
2015. máj. 2. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha valaki esetleg olyan sok üzenetet kap, akkor azt is le lehet írni, ha ez valóban igaz. De nem is hiszem, hogy ezeket olyan sokáig tartana elolvasni. Mindent le lehet írni szépen, normálisan.
2015. máj. 2. 22:25
 20/20 anonim ***** válasza:
#17: Nem mondtam, hogy a férfiak mind tisztességesek. Amúgy meg ha meg is bántottak egy lányt, attól az még nem mentség a bunkó viselkedésre, hogy szó nélkül eltűnik az illető. Én kulturáltan szoktam társalogni másokkal, nem aláztam meg senkit, akivel pl. itt leveleztem, és képet is láttam róla (és persze nem volt alig tizenéves), azoknak a többségével még találkoztam is volna, pedig a zömük nem volt topmodell. A szemétládákat ki lehet szűrni, plusz ha valakivel egy ideje már beszélgetsz, akkor illik nem szó nélkül lelépni. Érdekes módon én pl. nem szoktam panaszkodni, ha valaki lassabban ír vissza, de ha mondjuk felvetettem, hogy beszélgessünk fb-on, esetleg személyesen, akkor tudod, mi lett a vége 99%-ban? Hárítás, hazudozás, tiplizés. Mindezt a nagyon érzékeny lelkületű leányzóktól. Sokszor pont hogy ők alázzák meg azt, aki nem is szolgált rá erre, és még egyszer mondom, az nem lehet mentség a szó nélküli eltűnésre, hogy X vagy Y megbántotta az illetőt valamikor.
2015. máj. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!