Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek?! a, unatkozik és...

Szerintetek?! a, unatkozik és eszébe jutottam, ezért írt rám b, megint beszeretne próbálkozni c, vagy nem jött össze az aktuális csaj neki és a talonból kell valakit előhúzni, aki vevő rá d, egyéb, és mi?

Figyelt kérdés
egy sráccal régebben több volt, de még sem kapcsolat... megszakítottunk a kapcsolatot kb 3 hónapig nem beszéltünk... most mégis keres... ő nem szeretett volna többet, mint szexkapcsolatot én viszont igen, ezért szakadt meg a kapcsolat...20 év körüliek vagyunk...
2015. márc. 28. 12:38
 1/4 CptTomato ***** válasza:

Szerintem egyiksem amit írtál ...de ha nagyon muszáj rálehet húzni azt hogy elővesz a talonból...

Egyszerűen csak téged lát per pill a legegyszerűbben megszerezhetőnek, bármennyire is tárgyiasan hangzik.

Azontúl pedig veled már tudja milyen lenne.

2015. márc. 28. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:
ez ésszerű
2015. márc. 28. 12:42
 3/4 anonim válasza:
Ezt innen nehéz eldönteni. Valóban nem biztos, hogy bármelyik igaz lenne ezek közül. Az "a" kizárható, ha nem ír többet, vagy csak nagyon ritkán... Amennyiben te szeretnél kapcsolatot, puhatolózd ki, mit szeretne. Az sem lehetetlen, hogy ő is kapcsolatra vágyik.
2015. márc. 28. 12:46
 4/4 anonim válasza:
bocsánat, elírtam: az "a" nem zárható ki, ha...
2015. márc. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!