Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak ha egy csaj vevő az egyéjszakás kalandokra?
Hali,
Ha együtt iszogatunk többen akkor honnan tudom, hogy a csaj vevő lenne-e egy ilyenre (vagy akár KOMOLYABB kapcsolatra) vagy esetleg milyen jeleket adjak amik elég egyértelműek?!
Illetva ugyanez a kérdésem, hogy mik a jelei annak, hogy benne lenne egy "barátság extrákkal-ban" illetve milyen jeleket tudok adni, hogy értse hogy miről van szó?!
Normális válaszokat, Köszönöm!
hát figyelj elég ha csak ránézel, persze a látszat néha csal, viszont gyakran az első megérzés jó szokott lenni: mondjuk ha látod, hogy beszélget veled, érdeklődik afelől, hogy ki vagy, akkor talán komolyabb, viszont ha inkább azt érzed, hogy adja magát, viháncol, voltaképp a homlokára van írva, hogy "d*gj meg" akkor többit már magad is ki tudod találni.
De mondom erre nincs garancia, ugyanis mindig érhetnek váratlan meglepetések :) Bár sokban befolyásolja az is, hogy te mire hajtasz :D 20/F
Köszi!
Valami konkrétabbakat tudsz mondani? (hogy mit csinaljak peldaul?!)
főleg akkor mit-hogy csináljak ha nemigazán beszéltem még a csajjal?!
hát kérdeztem ,hogy te mit akarsz tőle? ha csak meg akarod kefélni akkor gyorsan kezd el a szexre terelni a szót, ha pedig kapcsolatot akarsz tőle, akkor beszélhetsz vele a szexről, mondjuk viccet mesélsz, és megnézed hogyan reagál rá, de csak úgy ha már elég jól összemelegedtetek, viszont ne az legyen a lényeg hogy megfektesd!
De ez megint olyan, hogy ez majd a gyakorlatból derül ki: lehet, hogy te a kapcsolatot látod benne, ő meg csak f*aszt akar, vagy neked csak lyuk, ő meg lehet komoly beállítottságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!