Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki vevő arra...

Van itt olyan aki vevő arra hogy beszélgessen?

Figyelt kérdés

19/L

:DD

2015. máj. 1. 21:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Rendben. Mi olyan vicces?
2015. máj. 1. 21:19
 2/20 anonim ***** válasza:
Írj :)
2015. máj. 1. 21:19
 3/20 anonim ***** válasza:

Mi lenne, hogyha kihagynánk a beszélgetős, ismerkedős részt és rátérnénk egyből a szexre? Utána beszélgethetünk, ismerkedhetünk.

(Nyugi, nem gondolom komolyan :D)

2015. máj. 1. 21:20
 4/20 anonim ***** válasza:
Ja, és valójában egy betyárkörtés valagú homérosz vagy, nemde?
2015. máj. 1. 21:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Rád emlékszem. Te voltál az, aki nagyon szépen és terjedelmesen írt nekem, összességében jót dumáltunk. Aztán képet cseréltünk, és utána leléptél, és azóta sem írtál. Mintha a kép után én nem ugyanaz a szimpatikus ember lennék, akivel előtte jól eldumálgattál. Szóval úgy írjatok a kérdezőnek, hogy számítotok ilyesmire.
2015. máj. 1. 21:25
 6/20 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetek veled bármiről.

32/F

2015. máj. 1. 21:25
 7/20 anonim ***** válasza:
#5: Ebben sajnos nincs semmi különleges, én már letettem arról, hogy itt bárkivel is beszélgessek, max. egy-két ember van, akivel régebb óta tartjuk a kapcsolatot, de másokkal nem igazán szeretnék beszélgetni, már csak azért sem, mert a többség ilyen, finnyáskodnak, szó nélkül eltűnnek, hazudoznak, és némelyiküknél még az sem biztos, hogy az, akinek mondja magát.
2015. máj. 1. 21:28
 8/20 anonim ***** válasza:
#7: Tudom, csak azért mégis elkeserítő, hogy sok volt a közös pont, kialakult egyfajta kölcsönös szimpátia. Aztán képcsere után minden addigi dolog le volt ejtve.
2015. máj. 1. 21:32
 9/20 anonim ***** válasza:
#8: Velem sokszor eljátszották már ezt, képcserével is, meg anélkül is. Éppen ezért nem is akarok senkivel sem kommunikálni.
2015. máj. 1. 21:34
 10/20 anonim ***** válasza:
Ezek a fenti dolgok sajnos a keserű igazságok. Meg az is fel tud húzni, amikor kiír egy lány ilyen kérdést, és miután szokás szerint hozzászólásban jelzem, hogy írhat, csak egy köszönésre képes. De legalább reagált valamit, mert például társkereső oldalakon legalább ilyen rossz a helyzet, ha nem rosszabb. De hát mit csináljon az ember, ha egyszerűen nincsen hol ismerkedni?
2015. máj. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!